search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:23
MENU CLOSE

Χάρης Φραγκούλης

15.11.2011 01:39
Χάρης Φραγκούλης - Media

Ο Χάρης Φραγκούλης είναι ο Ζίγκμουντ Φρόιντ σε νεαρή ηλικία στην παράσταση «Όταν έκλαψε ο Νίτσε», που είναι μεταφορά στο θέατρο του γνωστού μυθιστορήματος του Ίρβιγκ Γιάλομ.

Ο Χάρης Φραγκούλης είναι ο Ζίγκμουντ Φρόιντ σε νεαρή ηλικία στην παράσταση «Όταν έκλαψε ο Νίτσε», που είναι μεταφορά στο θέατρο του γνωστού μυθιστορήματος του Ίρβιγκ Γιάλομ. Δεν είναι εύκολο για έναν 26χρονο απόφοιτο της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου να ξεχωρίζει παίζοντας ανάμεσα σε δύο σημαντικούς Έλληνες ηθοποιούς στα καλύτερά του, όπως ο Νίκος Χατζόπουλος (στον ρόλο του γιατρού Γιόζεφ Μπρόιερ) και ο Ακύλλας Καραζήσης (στον ρόλο του φιλόσοφου Νίτσε). Όμως, ο Φραγκούλης από την παρθενική του κιόλας εμφάνιση στο σανίδι έδειξε να τα καταφέρνει περίφημα, αφού πέρσι ξεχώρισε στον ρόλο του Μικ παίζοντας στο πλευρό του δασκάλου του Δημήτρη Καταλειφού στον «Επιστάτη» του Πίντερ, σε σκηνοθεσία Αντώνη Αντύπα στο Απλό Θέατρο. Αριστούχος απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, ξεδιπλώνει όλο το ταλέντο του ήδη από το φουαγιέ του θεάτρου Θησείον παίζοντας πιάνο και καταφέρνοντας με την αφήγησή του να μας μπάσει για τα καλά στο κλίμα της παράστασης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:23