search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:27
MENU CLOSE

Η επική πτώση του μοντέλου που έγινε viral στο διαδίκτυο (Video, Photos)

22.11.2017 09:21
Η επική πτώση του μοντέλου που έγινε viral στο διαδίκτυο (Video, Photos) - Media

 

Με άρωμα Ελλάδας πραγματοποιήθηκε τη φετινή χρονιά το πολυαναμενόμενο φαντασμαγορικό σόου της Victoria’s Secret στη Σανγκάη, αφού μέσα στις διάφορες θεματικές υπήρχε και το ελληνικό στοιχείο. Έτσι, είδαμε τα μοντέλα να εμφανίζονται ως ελληνορωμαϊκές θεότητες, φορώντας δαντελένια εσώρουχα και πανωφόρια που έμοιαζαν με χιτώνες, έχοντας στολίσει τα μαλλιά τους με χρυσά φύλλα δάφνης.

Οι άλλες θεματικές είχαν τα ονόματα :  «Πορσελάνινοι Άγγελοι», «Millennial Angels» και «Άγγελοι- Νομάδες», με τα μοντέλα να αλλάζουν το ένα outfit μετά το άλλο.

Η Μπέλα Χαντίντ, η Αντριάνα Λίμα, η Αλεσάντρα Κάντις και η  Σουάνπολ Αμπρόσιο ήταν κάποιες μόνο από τις παρουσίες που ομόρφυναν τον χώρο και έδωσαν ένα ιδιαίτερο στίγμα στο σόου.

Την παράσταση έκλεψαν τόσο τα σούπερμοντελ που παρέλασαν όσο και τα πανάκριβα κοστούμια που ήταν διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους, swarovski, φτερά, μεταλλικές λεπτομέρειες, πούπουλα, δαντέλα με αποτέλεσμα η βραδιά να μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι.

Από το σόου δεν έλειψαν, βέβαια, και οι…ατυχίες με ένα μοντέλο από την Κίνα να βιώνει μια από τις πιο αμήχανες στιγμές της ζωής του. Ο λόγος για την 28χρονη Ming Xi, ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στην Κίνα πο άθελά της έγινε viral στο twitter εξαιτίας μιας… επικής πτώσης που είχε επί σκηνής.

Φορώντας ένα εντυπωσιακό σετ με εσώρουχα και «φτερά» από  λευκά άνθη, το μοντέλο γλίστρησε γλίστρισε περπατώντας στην πασαρέλα, με αποτέλεσμα το μοντέλο να σωριαστεί στο δάπεδο. Βέβαια, ως καλή επαγγελματίας σηκώθηκε αμέσως και σαν να μην συμβαίνει τίποτα, συνέχισε την πορεία της. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:26