search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 23:00
MENU CLOSE

Τροχαίο με αγριογούρουνα έξω από τη Λαμία – Στο νοσοκομείο η οδηγός

22.11.2017 09:42
Τροχαίο με αγριογούρουνα έξω από τη Λαμία – Στο νοσοκομείο η οδηγός - Media

 

Τροχαίο με αγριογούρουνα σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από τη Λαμία και εκτός από τα θύματα που ήταν και τα  7 ζώα με τη μητέρα τους λίγο ελειψε να χάσει τη ζωή της και νεαρή οδηγός.

Ξημερώματα της Τετάρτης, κοπάδι από αγριόχοιρους προσπάθησε να περάσει το δρόμο την ώρα που νταλίκα  περνούσε από το σημείο, με αποτέλεσμα να σκοτώσει εφτά από αυτά. Τα διαμελισμένα ζώα παρέμειναν στο δρόμο

Λίγο μετά τις 06.00 το πρωί στο δρόμο Λαμίας – Στυλίδας, στο ύψος του Αυλακίου μια νεαρή γυναίκα που πήγαινε από Στυλίδα στη Λαμία για δουλειά με το αυτοκίνητό της, ήρθε αντιμέτωπη με τα νεκρά ζώα μέσα στο δρόμο, χτυπώντας σε ένα από αυτά. Το αποτέλεσμα  ήταν να βρεθεί εκτός δρόμου και να προσκρούσει σε δέντρα.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, το οποίο τη μετέφερε στο Νοσοκομείο, ενώ δυνάμεις της πυροσβεστικής καθάρισαν το οδόστρωμα.

Από το Α.Τ Στυλίδας διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Φωτογραφίες: lamiareport

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03