search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:02
MENU CLOSE

Συνάντηση Δούρου με παρατάξεις για τις πλημμύρες – Προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι

22.11.2017 14:36
Δίωξη κατά Δούρου και άλλων οκτώ για τους νεκρούς στη Μάνδρα - Media

 

Σε προσπάθεια εκτόνωσης της έντασης που επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, αλλά και επικέντρωσης στο πραγματικό πρόβλημα που προκάλεσαν οι πλημμύρες στη δυτική Αττική αποδόθηκε η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, η οποία κάλεσε στο γραφείο της τους επικεφαλής των παρατάξεων, προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα που προκάλεσαν τα φονικά πλημμυρικά φαινόμενα.

Πάντως, η αντιπολίτευση συνέχισε να ασκεί δριμεία κριτική στην κ. Δούρου, με τον Γιάννη Σγουρό να σημειώνει χαρακτηριστικά ότι η Περιφερειάρχης Αττικής «βρίσκεται σε πανικό και ο πανικός είναι κακός σύμβουλος», προσθέτοντας ότι «η διοίκηση της Περιφέρειας, όπως είναι εξαφανισμένη τρία χρόνια τώρα από τα προβλήματα της Αττικής, έτσι και σήμερα επέλεξε να αποδράσει από τις ευθύνες της με τη διακοπή της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου. Επέλεξε να τραπεί σε άτακτη φυγή αντί του διαλόγου και των καθαρών εξηγήσεων απέναντι στους πολίτες της Δυτικής Αττικής και στο Σώμα του Περιφερειακού Συμβουλίου».

Παράλληλα, η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση», με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε ότι «δεν πήρε μέρος στη συνάντηση της κας Δούρου με τους επικεφαλής των παρατάξεων. Παρούσες ήταν οι παρατάξεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των ΑΝΕΛ, εκείνες δηλαδή που είναι συνυπεύθυνες για την πολιτική που ακολουθείται εδώ και χρόνια και έχει ως αποτέλεσμα την ανυπαρξία των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων και υποδομών. Η “Λαϊκή Συσπείρωση” επεδίωξε από την αρχή να γίνει ουσιαστική συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τα ζητήματα αυτά και δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε διαλόγους πίσω από κλειστές πόρτες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:01