search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:40
MENU CLOSE

Επίσημη αυλαία στον προεκλογικό αγώνα

05.10.2009 19:05

Κλείνει σήμερα η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων με ομιλίες των αρχηγών -κυρίως των δύο μεγάλων κομμάτων- στις πόλεις που παραδοσιακά μιλάνε. Ετσι σήμερα ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στην Αθήνα στις 7.30 το απόγευμα στο Πεδίο Άρεως και δύο ώρες νωρίτερα στις 5.30 θα μιλήσει στην Κέρκυρα, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ Παπανδρέου θα μιλήσει στο παραδοσιακό κάστρο του Κινήματος και των Παπανδρέου, την Πάτρα στις 8 το βράδυ.

Κλείνει σήμερα η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων με ομιλίες των αρχηγών -κυρίως των δύο μεγάλων κομμάτων- στις πόλεις που παραδοσιακά μιλάνε. Ετσι σήμερα ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στην Αθήνα στις 7.30 το απόγευμα στο Πεδίο Άρεως, και δύο ώρες νωρίτερα στις 5.30 στην Κέρκυρα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ Παπανδρέου θα κλείσει τον προεκλογικό αγώνα  του με ομιλία στο παραδοσιακό κάστρο του Κινήματος και των Παπανδρέου, την Πάτρα στις 8 το βράδυ.

Η Γ.Γ. του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει στους εργαζόμενους της «Τράπεζας Πειραιώς» στις 1030 στην Αθήνα (Συγγρού 87), ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης  Τσίπρας θα επισκεφθεί τον ΟΛΠ και θα συναντηθεί με απεργούς λιμενεργάτες που έχουν κάνει κατάληψη.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης θα μιλήσει στο ξενοδοχείο Porto Palace στις 6.30 το απόγευμα (18:30:00, Θεσσαλονίκη)

Τέλος στην Θεσσσαλονίκη θα βρεθούν οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ. Στις 1.30 το μεσημέρι ο επικεφαλής Ν. Χρυσόγελος, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην ΕΣΗΕΜ-Θ, ενώ το απόγευμα στις 730 οργανώνουν προεκλογική εκδήλωση στο Πάρκο Τσιρογιάννη.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:40