search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:07
MENU CLOSE

Σκληρή η απάντηση της Μπέσυ Μάλφα για τις κατηγορίες ενάντια στον σύζυγό της (Video)

23.11.2017 12:58
Σκληρή η απάντηση της Μπέσυ Μάλφα για τις κατηγορίες ενάντια στον σύζυγό της (Video) - Media

 

Η συμμετοχή του σε σειρά ιταλικής παραγωγής στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει πλήθος σχολίων και αντιδράσεων με τον ίδιον να έχει τοποθετηθεί επί του θέματος σε πρόσφατη συνέντευξή του, γνωστοποιώντας ότι πρόκειται να κινηθεί νομικά ενάντια σε όσους τον πρόσβαλαν.

Σε πιο ήπιους τόνους, η Μπέσυ Μάλφα αναφερόμενη στο γεγονός δήλωσε ότι οι δημοσιογράφοι θα έπρεπε να προσέχουν τι λένε και τι γράφουν και να σκέφτονται πολύ πριν πουλήσουν την ψυχή τους …

«Δεν ασχολούμαι με διάφορα δημοσιεύματα. Κι αν τα διαβάσω γελάω. Έχω πολύ χιούμορ. Όταν το χάνω είναι από κούραση ή από αϋπνία. Θα πρέπει να το σκέφτεστε πριν πουλήσετε την ψυχή σας στον έξω από εδώ γιατί ο Αριστοτέλης λέει ότι το υποσυνείδητο είναι φτιαγμένο για το καλό και δουλεύει για να σκέφτεται το καλό. Μετά κουβαλάτε πράγματα που δεν σας αξίζουν γιατί θεωρώ ότι είμαστε καλή πάστα ο Έλληνας. Δεν υπάρχει λόγος να πουλάμε την ψυχή μας για 3 ρούβλια.

Το ξέραμε ότι θα συμβούν αυτά τα δημοσιεύματα. Κάνει ο άνθρωπος καριέρα στο εξωτερικό. Θα έπρεπε να είμαστε περήφανοι και κοιτάνε να βγάλουν 2 δραχμές. Όχι, δεν αξίζει πολλές φορές να βγάλεις 2 δραχμές. Προσπάθησε να βγάλεις αυτό που σου αξίζει. Και είμαστε πολύ καλύτεροι από αυτό.» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:07