search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:29
MENU CLOSE

Αδυνατισμένη και χαρούμενη η μεγάλη σταρ – Το βίντεο που «έριξε» το Instagram (Video)

23.11.2017 16:23
Αδυνατισμένη και χαρούμενη η μεγάλη σταρ - Το βίντεο που «έριξε» το Instagram (Video) - Media

 

Μετά από μια θυελλώδη περίοδο της ζωής της, η μεγάλη σταρ φαίνεται ότι, όχι μόνο ξαναβρίσκει ισορροπίες, αλλά δείχνει να ανακτά και την σιλουέτα που στο παρελθόν την είχε κάνει «όνειρο» για εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Ο λόγος για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία τον τελευταίο καιρό μοιάζει να ζει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και δεν χάνει ευκαιρία να το δείξει μέσω των λογαριασμών της στα social media.

Έτσι, το τελευταίο «χτύπημα» της ήλθε με βίντεο στο Instagram, όπου η Μπρίτνεϊ χορεύει και κάνει γκριμάτσες στον φακό και ταυτόχρονα δεν χάνει την ευκαιρία να επιδείξει και το καλλίγραμμο και απαλλαγμένο από περιττά κιλά σώμα της.

Φυσικά, η ίδια είχε προϊδεάσει για την εξαιρετική φόρμα που βρίσκεται, ανεβάζοντας selfies από το γυμναστήριο όπου είναι εμφανές ότι περνά αρκετό χρόνο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:28