search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:06
MENU CLOSE

Έρχεται ο χωρισμός για το γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ – Άρχισαν οι δημόσιοι τσακωμοί (Photos)

23.11.2017 19:21
Έρχεται ο χωρισμός για το γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ - Άρχισαν οι δημόσιοι τσακωμοί (Photos) - Media

 

Τι κι αν προσπάθησαν να κάνουν ότι δεν τρέχει τίποτα… Τι κι αν διέψευσαν τις πληροφορίες που τους ήθελαν ένα βήμα πριν το χωρισμό… Τι κι αν επιχείρησαν με δημόσιες εμφανίσεις να πείσουν τους… άπιστους ότι όλα πηγαίνουν καλά… Η πραγματικότητα είναι ότι πλέον το χάσμα είναι βαθύ και ότι δύσκολα, αν όχι αδύνατον, θα παραμείνουν ζευγάρι.

Σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό «Cuore» η σχέση του Ζεράρ Πικέ και της Σακίρα καταρρέει και πλέον τα συμπτώματα της κρίσης έχουν κάνει δημόσια εμφάνιση καθώς το ζευγάρι καυγάδισε έξω από εστιατόριο, μπροστά σε δύο από τα τέσσερα παιδιά του και σε δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αιτία του καυγά ήταν η αργοπορημένη άφιξη του Πικέ, η οποία προκάλεσε τη δυσαρέσκεια και… μούτρα της Σακίρα. Τότε, όπως αναφέρουν μάρτυρες που επικαλείται το περιοδικό, ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα φέρεται να άρπαξε την γνωστή τραγουδίστρια από το χέρι για να μπουν στο μαγαζί, κίνηση που προκάλεσε τα κλάματα της συντρόφου του.

Τελικά, ό,τι και να κάνουν Πικέ και Σακίρα, ο χωρισμός φαίνεται να πλησιάζει επικίνδυνα και πλέον όλοι αναρωτιούνται αν το ζευγάρι καταφέρει να κάνει μαζί γιορτές ή θα χωρίσει πριν τα Χριστούγεννα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15