search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:27
MENU CLOSE

«Xαμηλών τόνων» το μοντέλο που πιάστηκε με την κόκα – Την «παραμύθιασαν» λένε συγγενείς (Photos/Video)

24.11.2017 07:45
«Xαμηλών τόνων» το μοντέλο που πιάστηκε με την κόκα – Την «παραμύθιασαν» λένε συγγενείς (Photos/Video) - Media

Έκπληκτοι δηλώνουν συγγενείς και φίλοι του 19χρονου μοντέλου από τη Λέσβο, που συνελήφθη με 2,6 κιλά κοκαΐνης στο Χονκ-Κονγκ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News», ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Μυτιλήνης, Δημήτρης Αλεξίου, έκανε λόγο για ένα απλό παιδί του χωριού. Όπως ανέφερε, είχε δουλέψει σε διάφορα καταστήματα, ενώ διατηρούσε στο παρελθον σχέση με στρατιωτικό.

Σημείωσε πως η ίδια δεν είχε δώσει σημάδια για τέτοια δράση, και εξέφρασε την άποψη πως κάποιοι την ενέπλεξαν στο κύκλωμα.

Η 19χρονη όταν τελείωσε το σχολείο μετακόμισε στην Καλαμάτα για να σπουδάσει, ενώ η οικογένεια της χαρακτηρίζεται από γείτονες ως φιλήσυχη.

Η οικογένεια της νεαρής είναι συγκλονισμένη από τη σύλληψή, με τον πατέρα να θεωρεί και αυτός, ότι μαφιόζοι που κάνουν εμπόριο ναρκωτικών, ενέπλεξαν την κόρη του.

Συγγενής της 19χρονης, μιλώντας στην εκπομπή «Τατιάνα Live» στο κανάλι «Ε», έκανε λόγο για μια κοπέλα που ήταν ήσυχη, δεν έβγαινε δεν έπινε, και που ήταν κλειστή. Ωστόσο όπως σημείωσε, τον τελευταίο χρόνο είχε αλλάξει η συμπεριφορά της και ήταν πιο περίεργη, πιο επιθετική.

«Είχε μια περίεργη συμπεριφορά. Δε μιλούσε δεν κάναμε τον χαβαλέ μας έτσι όπως ήταν, δεν σήκωνε τηλέφωνα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:26