21/11/2018 17:05:08

Κίνα: Έκαναν ενέσεις, έδιναν φάρμακα και έγδυναν τα παιδιά σε παιδικό σταθμό (Photo)

Κίνα: Έκαναν ενέσεις, έδιναν φάρμακα και έγδυναν τα παιδιά σε παιδικό σταθμό (Photo) - Media

 

Δεν χωρά ο νους την πρακτική που υιοθέτησε παιδικός σταθμός στην Κίνα. Η διοικηση έδινε φάρμακα και έκανε ενέσεις στα παιδιά, παράνομα και εν αγνοία των γονιών τους.

Το θέμα αποκάλυψε το BBC. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τουλάχιστον σε οκτώ παιδιά στον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό έγιναν ενέσεις με άγνωστες ουσίες.

Οι γονείς έντρομοι είδαν στα κορμάκια των παιδιών τους σημάδια από βελόνες.  Σύμφωνα με τους γονείς, στα παιδιά δίνονταν και σιρόπια ή χάπια, πριν την ώρα του ύπνου. Ορισμένοι γονείς άφησαν ανοιχτό και το ενδεχόμενο πιθανής σεξουαλικής κακοποίησης, καθώς τα παιδιά τους εξαναγκάζονταν να βγάλουν τα ρούχα τους.

Όμως η παιδική κακοποίηση δεν σταματούσε μόνο στην παράνομη χορήγηση φαρμάκων.  «Τα ανυπάκουα παιδιά αναγκάζονταν επίσης να στέκουν ολόγυμνα ή τα κλείδωναν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο» κατήγγειλε γονιός σε κινεζική ιστοσελίδα.

Η εταιρεία είναι, σύμφωνα με το BBC, μια από τις πιο γνωστές στον χώρο της προσχολικής εκπαίδευσης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.