search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:06
MENU CLOSE

Παπαχριστόπουλος: Αν τα έγγραφα για τη Σαουδική Αραβία είναι πλαστά, ο Καμμένος πράγματι θα είχε πρόβλημα

24.11.2017 12:24
Παπαχριστόπουλος: Θα συνεργαστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτή την κυβέρνηση την βοηθάω με νύχια και με δόντια - Media

Την άποψή του ότι η υπόθεση πώλησης βλημάτων από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία δεν είναι σκάνδαλο, εξέφρασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο κ. Παπαχριστόπουλος υποστήριξε ότι τα έγγραφα που δείχνουν ότι ο Βασίλειος Παπαδόπουλος είναι αντιπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας για την εκποίηση αμυντικού υλικού δεν είναι πλαστά. «Το  πιο εύκολο πράγμα είναι να δουν αν είναι επίσημα ή πλαστά. Κι αν είναι πλαστά πράγματι θα είχε πρόβλημα ο κ. Καμμένος» υποστήριξε ο κ. Παπαχριστόπουλος.

Είναι εύκολη η διασταύρωση των στοιχείων

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εγκάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης που δεν έχουν διασταυρώσει αν ο Βασίλειος Παπαδόπουλος είναι πράγματι εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας, προσπερνώντας το γεγονός ότι οι Έλληνες διπλωμάτες στο Ριάντ είχαν προειδοποιήσει την ελληνική κυβέρνηση με αλλεπάλληλα έγγραφά τους ότι οι Σαουδάραβες δεν γνωρίζουν για τη δραστηριότητα του φερόμενου ως μεσάζοντα και προφανώς υποβαθμίζοντας το γεγονός ότι είναι η ελληνική κυβέρνηση που θα έπρεπε να έχει επαληθεύσει αν ο κ. Παπαδόπουλος είναι επίσημος «ενδιάμεσος».
«Ξέρετε πόσο εύκολο είναι; Στέλνεις ένα mail στη Σαουδική Αραβία και λες έχουμε τρία έγγραφα: Είναι γνήσια ή πλαστά; Γιατί δεν το κάνει αυτό η αντιπολίτευση;» είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος, απωθώντας το γεγονός ότι ο κ. Παπαδόπουλος είναι τελεσίδικα καταδικασμένος για οικονομικό έγκλημα και παρ’ όλα αυτά έλαβε έγκριση από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας να εισέρχεται σε στρατόπεδα και να επιθεωρεί αμυντικό υλικό.

«Ο κ. Παπαδόπουλος είναι ένας ιδιώτης, ο οποίος εκλήθη όχι από εμάς, αλλά από τη Σαουδική Αραβία. Αν θέλετε κάντε παρατήρηση, όχι σε μας, αλλά στη Σαουδική Αραβία. Ο άνθρωπος αυτός πιστοποιείται από τη Σαουδική Αραβία να πιστοποιήσει την συμφωνία» ήταν το επιχείρημα του βουλευτή των ΑΝΕΛ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:05