search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:11
MENU CLOSE

Γεωργιάδης: Εύχομαι να μη δω τον κ. Καμμένο στη φυλακή

25.11.2017 09:18
Άδωνις Γεωργιάδης: Βλάπτει την Ελλάδα η πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25 - Media

 

Πυρά κατά Τσίπρα, Καμμένου, Πολάκη και Δούρου εξαπολύει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει πως το κόμμα του θα κάνει «εξεταστική για τον Πολάκη και τον Ξανθό» και χαρακτηρίζει τον πρώτο «το πραγματικό πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα». Εμφανίζεται δε κατηγορηματικός πως δεν υπήρξε καμία εμπλοκή υπουργού στην υπόθεση Novartis.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει πως εύχεται να μη δει τον «κ. Καμμένο στη φυλακή» και απαντώντας σε ερώτηση για αυτό που «θεωρεί το πλέον επιλήψιμο από όσα αποκαλύφθηκαν μέχρι τώρα για τη συμφωνία πώλησης 300.000 βλημάτων στη Σαουδική Αραβία» λέει:  «Το πιο εξωφρενικό και το πιο ενοχοποιητικό για τον κ. Καμμένο είναι ότι, ενώ ήρθε στη Βουλή και δήθεν μας ενημέρωσε για τη διακρατική συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία, τελικά, προφανώς με δόλο, μας παραπλάνησε, καθώς δεν ανέφερε απολύτως τίποτα για τον κ. Β. Παπαδόπουλο».

“Είμαι υπερήφανος για τη θητεία μου στο υπουργείο Υγείας”

Ο κ Γεωργιάδης δηλώνει ότι αποκλείει την παραμικρή εμπλοκή υπουργού στο θέμα της Novartis, ενώ σημειώνει ότι είναι τόσο περήφανος για τη θητεία του στο υπουργείο Υγείας «που όσο περισσότερο ο κ. Τσίπρας με λάσπη και ψεύτικες διαρροές προσπαθεί να μου προκαλέσει ζημία τόσο περισσότερο κερδίζω σε ψήφους».
 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:11