search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:47
MENU CLOSE

Παυλόπουλος από Σητεία: Μόνον ελεύθεροι μπορούμε να ζήσουμε

25.11.2017 11:09
Παυλόπουλος από Σητεία: Μόνον ελεύθεροι μπορούμε να ζήσουμε - Media
 
«Η εμβληματική Ιστορία της Σητείας, ανά τους αιώνες, μας διδάσκει την αξία της Αντίστασης εναντίον κάθε εισβολέα ή κατακτητή, άρα την αξία της Ελευθερίας, την οποία εκπέμπει άλλωστε ολόκληρη η Κρήτη» επισήμανε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, και τόνισε:
 
«Τούτο έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, τους Έλληνες, δοθέντος ότι -όπως πολλές φορές έχω επισημάνει- η Ελευθερία είναι αξία κυριολεκτικώς υπαρξιακή: Μόνον Ελεύθεροι μπορούμε να ζήσουμε, να υπερασπισθούμε την αξία μας, ν’ αναπτύξουμε την προσωπικότητά μας και να διεκδικήσουμε το μέλλον που μας αναλογεί και μας αρμόζει».
 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται στη Σητεία και παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την πολιούχο της πόλης Αγία Αικατερίνη. Στη συνέχεια ο κ. Παυλόπουλος μετέβη στο Δημαρχείο όπου ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Σητείας.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:43