search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:39
MENU CLOSE

«Πόλεμος» Τραμπ –περιοδικού Time: Ποτέ δεν είπαμε ότι είναι «Άνδρας της χρονιάς»

25.11.2017 12:06
«Πόλεμος» Τραμπ –περιοδικού Time:  Ποτέ δεν είπαμε ότι είναι «Άνδρας της χρονιάς» - Media

 

Το περιοδικό Time δεν άργησε να ανταπαντήσει στο προσβλητικό tweet του Προέδρου των ΗΠΑ.

Σε μία ασυνήθιστη κόντρα, ο Πλανητάρχης και ένα έγκριτο περιοδικό ανταλλάσσουν εμπρηστικές δηλώσεις σχετικά με τον «Άνδρα της χρονιάς».

Ο Ντόναλντ Τραμπ πυροδότησε την κόντρα όταν έγραψε το παρακάτω tweet: «Το περιοδικό Time με πήρε τηλέφωνο  και μου είπαν ότι πιθανότατα θα με τιμήσουν με τον τίτλο του Άνδρα της Χρονιάς, όπως πέρσι. Όμως έπρεπε πρώτα να συμφωνήσω να δώσω συνέντευξη και να κάνω μια μεγάλη φωτογράφηση. Τους είπα όχι και αρνήθηκα. Ευχαριστώ πάντως!

Η απάντηση του περιοδικού δεν άργησε να έρθει. Και πάλι μέσω twitter, το Time προέβη στην εξής ανακοίνωση: «Ο Πρόεδρος κάνει λάθος σχετικά με το πώς επιλέγουμε τον Άνδρα της χρονιάς. Το περιοδικό δεν σχολιάζει την επιλογή μας μέχρι την έκδοση, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:38