search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:15
MENU CLOSE

ΓΕΕΘΑ: Από τη Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων τα απόρρητα του Λοβέρδου

25.11.2017 12:45
ΓΕΕΘΑ: Από τη Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων τα απόρρητα του Λοβέρδου - Media

Εντοπίστηκε η υπηρεσία από την οποία έγινε η διαρροή των απόρρητων εγγράφων, που κατέθεσε στη Βουλή, ο Ανδρεάς Λοβέρδος.

Το ΓΕΕΘΑ ανακοίνωσε τα αποτέλεσμα της ΕΔΕ.

«Γνωρίζεται ότι από την Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) που διενεργήθηκε από το ΓΕΕΘΑ, για τη διακρίβωση των αιτίων και συνθηκών διαρροής διαβαθμισμένων εγγράφων του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ), διαπιστώθηκε ότι τα δύο (2) διαρρεύσαντα έγγραφα που παραδόθηκαν από τον Βουλευτή κ. Ανδρέα Λοβέρδο στο Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων, προέρχονται από αντίγραφα που είχαν διανεμηθεί, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, στη Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Η σχετική διαδικασία διερεύνησης της διαρροής διαβαθμισμένων εγγράφων του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα», επισημαίνεται. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:10