search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:30
MENU CLOSE

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την τραγωδία στη Ν. Σμύρνη: Τα παιδιά προσπαθούσαν να ξεφύγουν, αλλά ο πατέρας είχε «σφραγίσει» τις πόρτες

25.11.2017 13:10
Τραγωδία Νέας Σμύρνης: Σε κλινική νοσηλεύεται η μητέρα - «Θα με σκοτώσει», είχε πει σε φίλη της - Media

 

Συγκλονίζει η ανείπωτη τραγωδία, που εκτυλίχθηκε -τα ξημερώματα του Σαββάτου- στη Νέα Σμύρνη.

Ο 43χρονος πατέρας, στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, είχε κλειδώσει τις πόρτες με αποτέλεσμα τα δίδυμα αγοράκια του, ηλικίας 8, να βρουν μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως τα αγοράκια ξύπνησαν και προσπάθησαν να βγουν από το διαμέρισμα, όταν ο πατέρας τους έβαλε φωτιά σε ρούχα και στρώμα στο υπνοδωμάτιό του, αλλά ήταν μάταιο.

O υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, που υπηρετούσε στην 21η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων, το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα εξαιτίας του δικαστικού Γολγοθάς με την πρώην γυναίκα του. 

«Εσύ κοίτα τις κόρες σου»

Ο αυτόχειρας, που πήρε μαζί τα παιδιά του στο θάνατο, είχε αφήσει -σύμφωνα με πληροφορίες σημείωσα στο οποίο επιρρίπτει τις ευθύνες για τον χωρισμό του στον πατριό της πρώην συζύγου του.

«Να κοιτάζεις εσύ τις κόρες σου και άσε να κοιτάζω εγώ τα παιδιά μου», έγραψε μεταξύ άλλων.

«Μην βιαστείτε να με κρίνετε, μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Να μάθετε για τα λάθη τους, να μάθετε την αλήθεια. Το χάπι της αδικίας δεν μπορώ να το καταπιώ, σας βαρέθηκα όλους. Ο πεθερός μου να ασχοληθεί με τις κόρες του και εγώ με τα παιδιά μου», ανέφερε. 

Σε άλλο σημείωμα έγραψε: «Αφού Σταύρο είχες προβλήματα να μπω στο σπίτι που ζούσα 11 χρόνια να πάρω τα πράγματα μου, έχω και εγώ πρόβλημα που τα παιδιά μου μένουν μόνιμα στο σπίτι σου, μέρα νύχτα, ό,τι έδωσες, πήρες αλήτη». 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33