search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:05
MENU CLOSE

Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος φοιτητής στην Κάλυμνο

25.11.2017 16:26
Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος φοιτητής στην Κάλυμνο - Media

 

Σε τραγωδία κατέληξε η εξαφάνιση του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο.

Ο νεαρός φοιτητής, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, εντοπίστηκε νεκρός σε κοντινή απόσταση –περίπου 200 μέτρα- από το σημείο που είχε βρεθεί το ποδήλατό του, το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στα γυμνά μέρη του σώματος του άτυχου φοιτητή (στα χέρια, τα πόδια, και το πρόσωπο) υπήρχαν γδαρσίματα σαν το πτώμα να είχε συρθεί και «πεταχτεί» στο σημείο. 

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο.

Ο Νίκος Χατζηπαύλου είχε πάει στο νησί για να επισκεφθεί τους γονείς του. Το μεσημέρι της Κυριακής είπε στη μητέρα του πως θα πάει μία βόλτα με το ποδήλατο. Διερχόμενη τον είδε να αφήνει το ποδήλατό του και να ξεκινά πεζοπορία στο βουνό.

Άλλος κάτοικος της περιοχής αποκάλυψε στις Αρχές πως άκουσε τον 21χρονο να καλεί σε βοήθεια, χωρίς να μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:03