search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07
MENU CLOSE

Μετακομίζει ιστορικό βιβλιοπωλείο της Αθήνας (Photo)

26.11.2017 08:41
Κραυγή απόγνωσης από τους εκδότες: Αφήστε τα βιβλιοπωλεία ανοιχτά - Media

 

Για τη δεύτερή του μετακόμιση ετοιμάζεται το ιστορικό βιβλιοπωλείο της Αθήνας το οποίο το 2020 θα κλείσει 40 χρόνια λειτουργίας, ενώ η νέα μετακόμιση γίνεται 30 χρόνια μετά την πρώτη επέκτασή του.

Ο λόγος για το βιβλιοπωλείο «Πολιτεία» το οποίο ιδρύθηκε το 1980 στη στοά της «Όπερας», προτού μετακομίσει, το 1988 στα υπόγεια στην αρχή της οδού Ασκληπιού.

Τώρα, λοιπόν, η «Πολιτεία» ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα και να μεταφερθεί στο κτίριο του «Hondos Παλλάς», στην οδό Ιπποκράτους 3. Η μετακόμιση προγραμματίζεται να γίνει την ερχόμενη άνοιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες. στο νέο κτίριο, οι πέντε όροφοι θα στεγάσουν τα βιβλιοπωλεία της οδού Ασκληπιού, ενώ το ρετιρέ θα μετατραπεί σε καφέ και χώρο εκδηλώσεων, παρά το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της «Πολιτείας» Νίκος Λιβέριος φερόταν αντίθετος σε τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Επίσης, άλλοι δύο όροφοι θα υπενοικιάζονται σε τρίτους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:05