search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:52
MENU CLOSE

Νέους στόχους στη ζωή της βάζει η Τζένιφερ Λόρενς: Θέλω να… αρμέγω κατσίκες (Photos)

26.11.2017 09:01
Νέους στόχους στη ζωή της βάζει η Τζένιφερ Λόρενς: Θέλω να... αρμέγω κατσίκες (Photos) - Media
 
Όταν έχεις καταφέρει να είσαι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον πλανήτη και, ταυτόχρονα, η πιο περιζήτητη ερμηνεύτρια είτε για blockbusters είτε για πιο «ποιοτικές» παραγωγές, τότε έχεις κάθε δικαίωμα να λες και να κάνεις ότι σου κατέβει στο κεφάλι.
Ο λόγός για την πολυαγαπημένη και πολυβραβευμένη Τζένιφερ Λόρενς, η οποία αποκάλυψε στο περιοδικό Elle ότι επιθυμεί να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική, προσθέτοντας ότι ονειρεύεται να αποκτήσει μία φάρμα και να αρμέγει κατσίκες!
Ο Λόρενς δήλωσε ότι μετά από 7 χρόνια συνεχών γυρισμάτων για τρεις ταινίες ετησίως κατά μέσο όρο, είναι έτοιμη να κάνει ένα διάλειμμα. «Θέλω να αποκτήσω μία φάρμα. Να αρμέγω κατσίκες», είπε στο Elle.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η δήλωση για τις αγροτικές δουλειές έρχεται λίγο καιρό μετά το χωρισμό της, μετά από σχέση ενός έτους, με το σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι, γεγονός που μπορεί να έπαιξε ρόλο στη διάθεσή της να απομακρυνθεί από το Χόλιγουντ.
Πιο σοβαρά, η Λόρενς δήλωσε ότι σκοπεύει να εργαστεί πιο εντατικά για το Represent.us, έναν οργανισμό με στόχο να τερματίσει την πολιτική διαφθορά.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:50