search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:47
MENU CLOSE

Φρίκη: Κουμπαρά είχε κάνει το στομάχι του 35χρονος – Αφαιρέθηκαν δεκάδες κέρματα, καρφιά και ξυραφάκια (Photos, σκληρές εικόνες)

26.11.2017 11:55
Φρίκη: Κουμπαρά είχε κάνει το στομάχι του 35χρονος - Αφαιρέθηκαν δεκάδες κέρματα, καρφιά και ξυραφάκια (Photos, σκληρές εικόνες) - Media

 

Ολόκληρο νομισματοκοπείο και σιδηρουργείο ανακάλυψαν οι γιατροί στο στομάχι ένος 35χρονου άνδρα ο οποίος εισήχθει στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιακοί χώρα και αρχικά υπήρχε υποψία ότι είχε πάθει τροφική δηλητηρίαση.

Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε σε νοσοκομείο της Ινδίας, όπου οι γιατροί έστειλαν τον άνδρα, ο οποίος παρουσίασε ξαφνικά πόνους, για ακτινογραφία, προκειμένου να διαπιστώσουν τι πρόβλημα έχει.

Όμως, όταν πήραν τις ακτινογραφίες στα χέρια τους, αμέσως ετοίμασαν χειρουργείο και εισήγαγαν εσπευσμένα τον 35χρονο για εγχείρηση, καθώς στο σώμα του διαπίστωσαν ότι υπήρχε τεράστια ποσότητα ξένων μεταλλικών αντικειμένων.

Τελικά, μετά από πολύωρη επέμβαση, οι γιατροί αφαίρεσαν 263 κέρματα, 100 καρφιά και πρόκες, δεκάδες ξυραφάκια, κομμάτια γυαλιού, ακόμα και κομμάτι από αλυσίδα! Η συνολική ποσότητα μετάλλου που αφαιρέθηκε από το στομάχι του άνδρα έφθασε τα επτά (!) κιλά.

Ο 35χρονος φαίνεται ότι πάσχει από ψυχική διαταραχή, ενώ αυτό που έκανε τεράστια εντύπωση στους γιατρούς είναι το γεγονός ότι για χρόνια ολόκληρα ποτέ δεν είχε παραπονεθεί για πόνους από τα αιχμηρά αντικείμενα που είχε καταπιεί…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:45