search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:48
MENU CLOSE

Πολυτελές κιτς ξενοδοχείο το σπίτι που δολοφονήθηκε ο Βερσάτσε (Photos)

26.11.2017 14:30
Πολυτελές κιτς ξενοδοχείο το σπίτι που δολοφονήθηκε ο Βερσάτσε (Photos) - Media

 

Η έπαυλη του Τζιάνι Βερσάτσε στο Μαϊάμι, στα σκαλιά του οποίου δολοφονήθηκε, έχει μετατραπεί τα τελευταία 3 χρόνια σε μπουτίκ ξενοδοχείο 10 δωματίων και αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς από τους θαυμαστές του διάσημου σχεδιαστή, που διαθέτουν γερό πορτοφόλι.

Το συγκεκριμένο το σπίτι ίσως είναι εξίσου διάσημο με τη συμβολή του σχεδιαστή στον κόσμο της μόδας και «πρωταγωνιστεί» στον νέο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς American Crime Story, στην οποία πρωταγωνιστούν η Πενέλοπε Κρουζ (στο ρόλο της Ντονατέλα Βερσάτσε) και ο Ρίκι Μάρτιν (στο ρόλο του εραστή του Τζιάνι Βερσάτσε).

Σύμφωνα με τον παραγωγό της σειράς Ράιαν Μέρφι, η ιστορία θα ακολουθήσει αντίστροφη διήγηση. «Το πρώτο επεισόδιο ασχολείται με τη δολοφονία του Τζιάνι», δήλωσε και πρόσθεσε ότι «η ιστορία θα ξετυλιχθεί αντίστροφα, θα εξετάσουμε το κίνητρο του Άντριου Κανάναν και γιατί το έκανε αυτό».

Η ιστορία της βίλας

Ο Versace αγόρασε την Casa Casuarina το 1992 όταν μαγεύτηκε από την ιδιαίτερη ισπανική αρχιτεκτονική του σπιτιού. Δίπλα στη βίλα βρισκόταν ένα ξενοδοχείο το οποίο ο Versace επίσης αγόρασε και γκρέμισε προκειμένου να φτιάξει τον κήπο του, την πισίνα του και την περίφημη νότια πτέρυγα η οποία πέρα από όλα τα άλλα φιλοξενούσε και μια από τις βιβλιοθήκες του.

Ο σχεδιαστής εκτιμάται ότι ξόδεψε περί τα 32 εκατ. δολάρια μέσα σε τρία χρόνια για να ανακαινίσει τη βίλα και να της προσδώσει βασιλική χλιδή.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:46