search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:58
MENU CLOSE

Η αποστομωτική απάντηση των οπαδών του Ατρομήτου στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, για το Πολυτεχνείο

26.11.2017 15:05
Απόνησος: Η ...Καραϊβική που βρίσκεται μια ώρα μακριά από την Αθήνα (Photos) - Media

 

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, δεν είναι λίγες οι φορές που στην εξέδρα τους έχουν ανεβάσει σβάστικες, ή «κέλτικους σταυρούς», σύμβολα μίσους, και βρωμιάς. Δεν είναι λίγες οι φορές που τα συνθήματα τους βυσσοδομούν ρατσισμό. Οι σχέσεις τους με την άκρα δεξιά και τον φασισμό είναι κάτι περισσότερο από… αδερφική.

Σε πρόσφατο αγώνα μάλιστα της Κυπριακής ομάδας στο Καραισκάκης, είχαν ανεβάσει σημαίες της νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, ενώ από την εξέδρα τους είδε τον αγώνα και η Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, πριν λίγες ημέρες στην επέτειο του Πολυτεχνείου, ανέβασαν το θλιβερό πανό που έγραφε: Πολυτεχνείο 1973 – 2017, 44 χρόνια ψέματα.

Το πανό αυτό δεν πέρασε ασχολίαστο από πολλές Ελληνικές ομάδες. Χθες στον αγώνα του Ατρομήτου με τον Παναθηναικό, οι οπαδοί των γηπεδούχων σήκωσαν την απάντηση τους στους φασίστες οπαδούς της Κυπριακής ομάδας. Το πανό έγραφε: Υμνητές και προδομένοι της χούντας, ξεχνάτε και Γκεμπελίζετε. Τιμή και δόξα στους νεκρούς του Πολυτεχνείου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10