27/09/2020 04:55:09

Απίστευτη καταγγελία από τον γιο της Τζόαν Κόλινς: Ο πατέρας μου ήταν παιδόφιλος

Απίστευτη καταγγελία από τον γιο της Τζόαν Κόλινς: Ο πατέρας μου ήταν παιδόφιλος - Media

 

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Μεγάλης Βρετανίας από τη σημερινή αποκάλυψη του Σάσα Νιούλι, γιου της ηθοποιού Τζόαν Κόλινς, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του ήταν παιδόφιλος.

Ο 52χρονος δήλωσε σε συνέντευξή του στους Sunday Times ότι ο πατέρας του, Άντονι Νιούλι, είχε σκοτεινές σεξουαλιές ορέξεις, οι οποίες οδήγησαν στο διαζύγιο με την τηλεοπτική «Αλέξις» της Δυναστείας.

Ο Σάσα, εν όψει της κυκλοφορίας της αυτοβιογραφίας του, που τιτλοφορείται «Ασυνόδευτος ανήλικος», δήλωσε: «Ο πατέρας μου ήταν παιδόφιλος. Πίστευε ότι η αθωότητα ήταν αφροδισιακή. Αυτή ήταν η σεξουαλική του ροπή και ήταν πολύ επικίνδυνη και καταστροφική».

Μάλιστα, όπως προσθέτει, μια ταινία που είχε σκηνοθετήσει ο πατέρας του και στην οποία έπαιζε όλη η οικογένεια, ήταν ουσιαστικά μια ομολογία της παιδοφιλίας του.

Η Τζόαν Κόλινς, 84 ετών σήμερα, πήρε διαζύγιο από τον Άντονι Νιούλι το 1970, μετά από σκληρή δικαστική διαμάχη.

Ο Σάσα, ωστόσο, δεν έχει καλές σχέσεις ούτε με τη μητέρα του, για την οποία υποστηρίζει ότι είχε εγκαταλείψει και εκείνον και την αδελφή του για χάρη της καριέρας της και της προσωπικής της ζωής.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.