search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:57
MENU CLOSE

Απίστευτη καταγγελία από τον γιο της Τζόαν Κόλινς: Ο πατέρας μου ήταν παιδόφιλος

26.11.2017 15:09
Απίστευτη καταγγελία από τον γιο της Τζόαν Κόλινς: Ο πατέρας μου ήταν παιδόφιλος - Media

 

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Μεγάλης Βρετανίας από τη σημερινή αποκάλυψη του Σάσα Νιούλι, γιου της ηθοποιού Τζόαν Κόλινς, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του ήταν παιδόφιλος.

Ο 52χρονος δήλωσε σε συνέντευξή του στους Sunday Times ότι ο πατέρας του, Άντονι Νιούλι, είχε σκοτεινές σεξουαλιές ορέξεις, οι οποίες οδήγησαν στο διαζύγιο με την τηλεοπτική «Αλέξις» της Δυναστείας.

Ο Σάσα, εν όψει της κυκλοφορίας της αυτοβιογραφίας του, που τιτλοφορείται «Ασυνόδευτος ανήλικος», δήλωσε: «Ο πατέρας μου ήταν παιδόφιλος. Πίστευε ότι η αθωότητα ήταν αφροδισιακή. Αυτή ήταν η σεξουαλική του ροπή και ήταν πολύ επικίνδυνη και καταστροφική».

Μάλιστα, όπως προσθέτει, μια ταινία που είχε σκηνοθετήσει ο πατέρας του και στην οποία έπαιζε όλη η οικογένεια, ήταν ουσιαστικά μια ομολογία της παιδοφιλίας του.

Η Τζόαν Κόλινς, 84 ετών σήμερα, πήρε διαζύγιο από τον Άντονι Νιούλι το 1970, μετά από σκληρή δικαστική διαμάχη.

Ο Σάσα, ωστόσο, δεν έχει καλές σχέσεις ούτε με τη μητέρα του, για την οποία υποστηρίζει ότι είχε εγκαταλείψει και εκείνον και την αδελφή του για χάρη της καριέρας της και της προσωπικής της ζωής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15