search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:53
MENU CLOSE

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Πώς να γίνει Ριμέικ των «Απαράδεκτων» χωρίς τον Βλάση;

26.11.2017 15:58
Ο σκηνοθέτης των θρυλικών «Απαράδεκτων» που δεν είδε ποτέ κανείς! (Photo) - Media

Για τους «Απαράδεκτους και για όσα ακούγονται κατά καιρούς για ριμέικ της δημοφιλούς σειράς μίλησε, μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Παπαδοπούλου στη RealNews.

H «Δημητρούλα», που αυτή την περίοδο ανεβάζει την κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά, Μαντάμ Σουσού, στο Παλλάς, αναφέρθηκε και στην τραυματική εμπειρία που βίωσε εκείνη την εποχή.

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Μέτρησα 30. Κι όμως έχω την αίσθηση ότι παραμένεις πάντα η “Δημητρούλα” του κόσμου από τους “Απαράδεκτους”, που άφησαν εποχή. Τι κράτησες εσύ από αυτή τη δουλειά;

Δεν ήταν εύκολη η εποχή εκείνη. Από τη μία υπήρχε η χαρά της δημιουργίας, η «χημεία» και τα γέλια με τα παιδιά και από την άλλη έπεσαν πάνω μας δυνατά οι προβολείς και ήρθε μια δημοσιότητα που με τρόμαξε πολύ. Δεν ήξερα πώς να τη διαχειριστώ. Ήταν μια τραυματική εμπειρία. Πέρασε ο καιρός και χαλάρωσα, το χάρηκα και το αγάπησα όλο αυτό, για το οποίο φυσικά είμαι ευγνώμων. Ήταν το πρώτο μεγάλο δώρο που έλαβα.

Κατά καιρούς ακούγεται το σενάριο πως μπορεί να γίνει ριμέικ των “Απαράδεκτων”…

Πώς να γίνει χωρίς τον Βλάση; Η αλήθεια είναι πως έχουν ακόμα μεγάλο «ρεύμα», πως τους αγαπά ο κόσμος. Δεν ξέρω τι να σου πω. Κάθε φορά λέω «πάμε γι’ άλλα». Μπορεί και να γίνεται, μπορεί να είναι και αδύνατον.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:53