search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 18:01
MENU CLOSE

Στη Βουλή η πώληση όπλων στην Σ.Αραβία: Υπουργοί tweeτάρουν λίγο πριν τη μεγάλη μάχη

27.11.2017 09:00
Βουλή: Ξεκίνησε η συζήτηση του νομοσχεδίου για τις αλλαγές στην τοπική αυτοδίοικηση  - Media

«Πολεμικό» είναι το κλίμα που διαμορφώνεται ενόψει της συζήτησης στη Βουλή για την υπόθεση πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία η οποία ξεκινά στη 1 το μεσημέρι.

Λίγο πριν την συζήτηση ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας με post στην προσωπική του σελίδα στο twitter, προανήγγειλε συγκλονιστικές αποκαλύψεις ζητώντας παράλληλα από τα «ελεύθερα μέσα  και τα ιστολόγια να μεταδώσουν την συζήτηση στη Βουλή για την πώληση των πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία, για να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια». 

Το tweet του Πάνου Καμμένου 

Θερμά παρακαλώ όλα τα ελεύθερα μέσα και ιστολόγια να μεταδώσουν την συζήτηση στη Βουλή για την πώληση πυρομαχικών στην ΣΑ να μάθει ο Ελληνικός Λαός την ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο πολιτικός βραχίονας της συμμορίας θα καταρρεύσει με συγκλονιστικές αποδείξεις

 

Εκτός του Πάνου Καμμένου, την δική του άποψη για τη συζήτηση στη Βουλή καταθέτει μέσω twitter και ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, 
«Στήνουν μια ανύπαρκτη ιστορία και για να γίνουν πειστικοί με εμφανίζουν ως γνωστή της απο πέρσι. Αυτό λέγεται πολιτική αλητεία», γράφει ο Υπουργός Εξωτερικών.  «Μπερδευουν δε,επίτηδες,το δημοκρατικό μέτρο κοινοβουλευτικού ελέγχου των απορρητων κονδυλίων με τη παρανομη δημοσίευση από τη διαπλοκή απόρρητων εγγράφων», προσθέτει ο κ. Κοτζιάς. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 18:00