search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:28
MENU CLOSE

«Ο γάμος της Μαρίας Μπράουν» με τη Λένα Παπαληγούρα στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων

27.11.2017 10:16
«Ο γάμος της Μαρίας Μπράουν» με τη Λένα Παπαληγούρα στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων - Media

 

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε «Το κουκλόσπιτο», ο Γιώργος Σκευάς επιστρέφει διασκευάζοντας και σκηνοθετώντας τη μεγαλύτερη κινηματογραφική επιτυχία του Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ, ενός από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες του Γερμανικού κινηματογράφου και θεάτρου.

Πρόκειται για την παράσταση «Ο γάμος της Μαρίας Μπράουν», διασκευή μιας ταινίας που αποτέλεσε το πρώτο μέρος μια τριλογίας με θέμα την ιστορία της Γερμανίας, αμέσως μετά την ήττα του ναζισμού.

Η Μαρία παντρεύεται τον Χέρμαν εν μέσω πολέμου και βομβαρδισμών και καταφέρνουν να ζήσουν μαζί για μισή μέρα και μόνο μια νύχτα. Εκείνος καλείται να φύγει για το Ανατολικό μέτωπο με τη Μαρία να μένει πίσω και να τον περιμένει καρτερικά… Η πληροφορία ότι είναι νεκρός την κάνει να καταρρεύσει, ωστόσο, κάνει προσπάθειες να προχωρήσει μπροστά και ξαναφτιάξει τη ζωή της. Η γνωριμία της με έναν βιομήχανο υφασμάτων είναι η ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Παίρνει την απόφαση να αφήσει για πάντα πίσω το παρελθόν και να κοιτάξει το μέλλον. Ωστόσο, ο σύζυγός της επιστρέφει άξαφνα, ανατρέποντας ριζικά την εξέλιξη των πραγμάτων…

Η παράσταση  «Ο γάμος της Μαρίας Μπράουν» παρουσιάζεται στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων με την Λένα Παπαληγούρα στον ομώνυμο ρόλο. Πρωταγωνιστούν ο Μάξιμος Μουμούρης, ο Γιάννης Νταλιάνης, η Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, ο Γιώργος Συμεωνίδης και ο Νίκος Γεωργάκης.

Συντελεστές της παράστασης 

Μετάφραση – Διασκευή – Σκηνοθεσία: Γιώργος Σκεύας

Σκηνικά – Κοστούμια: Άγγελος Μέντης

Μουσική: Σήμη Τσιλαλή

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Φιλμ: Γιώργος Σκεύας

Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιάννης Σαβουιδάκης

Διεύθυνση Παραγωγής: Όλγα Μαυροειδή

Παραγωγή: Γιώργος Λυκιαρδόπουλος – Εταιρεία Λυκόφως

Η παράσταση επιχορηγείται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού

Ηθοποιοί: Λένα Παπαληγούρα, Μάξιμος Μουμούρης, Γιάννης Νταλιάνης, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Γιώργος Συμεωνίδης, Νίκος Γεωργάκης

Πληροφορίες

Τοποθεσία: Θέατρο της οδού Κυκλάδων – «Λευτέρης Βογιατζής»

Διεύθυνση: Κυκλάδων 11 & Κεφαλληνίας, Κυψέλη – Αθήνα

Παραστάσεις: από την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Ημέρες και Ώρες: Τετάρτη στις 20:00, Πέμπτη και Παρασκευή στις 20:30, Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 19:00

Τιμές Εισιτηρίων: Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 16€ (κανονικό) και 12€ (φοιτητικό, ανέργων και ΑμεΑ) / Σάββατο και Κυριακή: 18€ (κανονικό) και 12€ (φοιτητικό, ανέργων και ΑμεΑ)

Τηλέφωνο: 210 8217877

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:28