search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:43
MENU CLOSE

Χωρισμός – βόμβα στην ελληνική showbiz μετά από 25 χρόνια γάμου!

27.11.2017 10:56
Χωρισμός - βόμβα στην ελληνική showbiz μετά από 25 χρόνια γάμου!  - Media

 

Χωρισμός – βόμβα στον χώρο της ελληνικής showbiz έρχεται να επιβεβαιώσει τη φήμη ότι ολοένα και περισσότερα ζευγάρια δεν τα καταφέρνουν και επιλέγουν να τραβήξουν ξεχωριστή πορεία στη ζωή τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Γιάννης Ακκάς, χωρίζουν ύστερα από 25 χρόνια γάμου και δυο παιδιά, τον Χρήστο και τον Ορφέα.

Το ρεπορτάζ του περιοδικού επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές κοντά στο ζευγάρι, που τονίζουν ότι τα όποια προβλήματα υπήρχαν στη σχέση τους, οξύνθηκαν ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό.

Ο Γιάννης Ακκάς, λέγεται ότι αναγκάστηκε να εργάζεται διαρκώς προκειμένου να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στην επιχείρηση του, ενώ την ίδια στιγμή, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε τις δικές της υποχρεώσεις που την έφερναν συχνά στην Αθήνα.

Η απόσταση μεταξύ τους μεγάλωσε και πλέον το ζευγάρι μοιραζόταν ελάχιστο κοινό χρόνο και ακόμα λιγότερες κοινές δραστηριότητες.

Τίποτα δεν θεωρείται, βέβαιο, σε σχέση με το μέλλον του γάμου τους, πάντως, καθώς οι δύο τους δεν φαίνεται να έχουν πάρει κάποιες οριστικές αποφάσεις, προχωρώντας επί του παρόντος απλώς σε παράλληλους δρόμους, με ελάχιστα σημεία τομής.

Πηγή: newsnowgr.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:41