search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:20
MENU CLOSE

Ο Αντετοκούνμπο απαντάει για τον καυγά με τον προπονητή του [Video]

27.11.2017 11:41
Ο Αντετοκούνμπο απαντάει για τον καυγά με τον προπονητή του [Video] - Media

Σε ένα πρωτοφανές, για εκείνον, περιστατικό βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης των Μιλγούκο Μπακς με τους Γιούτα Τζαζ.

Συγκεκριμένα, στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα και μετά από ένα λάθος του Έλληνα φόργουορντ οι κάμερες τον «έπιασαν» να διαπληκτίζεται έντονα με τον βοηθό προπονητή της ομάδας του.

Μετά το σχετικό σάλο που ξέσπασε στα αμερικανικά ΜΜΕ, δεδομένου ότι ο Γιάννης δεν έχει ξαναδώσει τέτοιου είδους αφορμές ή ενδείξεις, οι Μπακς δημοσίευσαν ένα βίντεο στο οποίο ο Έλληνας φόργουορντ εξηγεί τι πραγματικά έγινε.

«Αυτό κάνουμε εγώ και ο Σουίνι. Πάντα τσακώνεσαι με τα αδέρφια σου. Είμαστε πάρα πολύ κοντά με τον Σουίνι, πάντα είναι ειλικρινής μαζί μου και πάντα είμαι ειλικρινής μαζί του. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο μεταξύ μας, απλά είναι η πρώτη φορά που μας «έπιασαν» οι κάμερες. Αλλά αυτό κάνουμε εγώ και ο Σουίνι. Μιλάμε, τσακωνόμαστε, διαφωνούμε αλλά στο τέλος της ημέρας και οι δυο θέλουμε να κερδίζουμε”, είπε ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:17