21/10/2019 15:06:55

Η Kärcher καθαρίζει και το Κολωνάκι (Photos)

Η Kärcher καθαρίζει και το Κολωνάκι (Photos) - Media

 

Στην οδό Σκουφά 34, δίπλα από το ιστορικό καφέ Φίλιον, η Kärcher σε συνεργασία με το συνΑθηνά του δήμου Αθηναίων, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό ethelon και το Ιδρυμα Σβάρτς (Schwarz Foundation), καθάρισε τα γκράφιτι και τους ρύπους από τους γύρω χώρους, με τα επαγγελματικά συστήματα καθαρισμού.

Πρόκειται για την 14η δράση καθαρισμού της Kärcher για τον εορτασμό των 25 χρόνων συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου της Αθήνας.

Πριν τον καθαρισμό

Με μεγάλη προθυμία οι εθελοντές και οι κάτοικοι της περιοχής, το μεσημέρι του Σαββάτου, ξεκίνησαν τον καθαρισμό των γειτονικών χώρων από μουτζούρες γκράφιτι και κάθε άλλη βρωμιά με τα σύγχρονα μηχανήματα, τον εξοπλισμό και την ενεργή καθοδήγηση της Kärcher. Ολοκλήρωσαν τον καθαρισμό με το πέρασμα ειδικού υλικού σε μορφή μπογιάς που θα αποτρέψει τη δημιουργία γκράφιτι στο μέλλον.

Ακόμα μία αγαπημένη γωνιά της Αθήνας είναι πλέον καθαρότερη και πιο φιλική για τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της, δίνοντας μια νέα αίσθηση στο αστικό τοπίο.

Η ethelon είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη και την προώθηση της έννοιας του εθελοντισμού στην ελληνική κοινωνία.

Το Ίδρυμα Schwarz (Schwarz Foundation) είναι ίδρυμα ιδιωτικού δικαίου με βασικό λειτουργικό του στόχο την προώθηση του διαπολιτισμικού διαλόγου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.