search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:12
MENU CLOSE

«Μετωπική» Καμμένου-Γεωργιάδη σε υψηλούς τόνους (Video)

27.11.2017 15:20
«Μετωπική» Καμμένου-Γεωργιάδη σε υψηλούς τόνους (Video) - Media
 
Η ένταση, τα τεντωμένα νεύρα και οι «υψηλές θερμοκρασίες» που επικρατούν στην Ολομέλεια της Βουλής εξαιτίας της σφοδρής αντιπαράθεσης κυβέρνησης και αντιπολίτευσης στην συζήτηση για την πώληση πολεμικού υλικού στην Σαουδική Αραβία έφεραν και τον καυγά μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Άδωνι Γεωργάδη. 
 
Ο υπουργός Άμυνας ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του με την καταγγελία ότι έχει δεχτεί τηλεφώνημα που απειλούσε εκείνον και την οικογένεια του λέγοντας πως ζήτησε την άρση απορρήτου. Και συνέχισε ο Πάνος Καμμένος λέγοντας πως η άρση απορρήτου έδειξε ότι «ο καλών ήταν ο έμπορος όπλων κ. Γ. Πατεράκης, που φωτογραφίζεται εδώ με τον κύριο Γεωργιάδη», δείχνοντας μάλιστα μια φωτογραφία. «Είναι μέλος της συμμορίας που εσείς τώρα εξυπηρετείτε. Εμείς δεν έχουμε Τσοχατζόπουλους» κατέληξε ο υπουργός Άμυνας.
 
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε τον λόγο και απαντώντας στον υπουργό Άμυνας, για την αναφορά που έκανε στον έμπορο όπλων, ίπε πως ο Πάνος Καμμένος «για πολλοστή φορά στο Κοινοβούλιο, αναφέρθηκε σε έναν σχεδόν άγνωστο σε μένα πολίτη, για μια αστυνομική ιστορία. Η αστυνομική ιστορία στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Καμμένος, μου είναι παντελώς άγνωστη».
 
Ο «γαλάζιος» αντιπρόεδρος τόνισε στην συνέχεια ότι «όλα αυτά τα χρόνια έχω ακούσει μέσα σε αυτή την αίθουσα πολλές αστυνομικές ιστορίες του κ. Καμμένου, οι οποίες μάλιστα κατέληξαν στον κάλαθο των αχρήστων, πιθανολογώ ότι αυτή θα είναι άλλη μια». Πρόσθεσε μάλιστα πως «τον κ. Πατεράκη μια φορά τον έχω δει στην ζωή μου και ήταν συνοδευόμενος από υπουργό της κυβέρνησης σας που δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή και έχει στην αρμοδιότητα του τα ναυπηγεία. Εσείς πηγαίνατε στα πάρτυ του κ. Μαρινάκη και πηγαίνατε προεκλογικά στο γραφείο του κ. Κουρτάκη. Όσο για τα ναζιστικά βιβλία έχετε καταδικαστεί ήδη μια φορά». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:12