search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:20
MENU CLOSE

Σοκάρει ο ιατροδικαστής: Πώς πέθαναν ο πατέρας και τα δύο παιδιά στη Νέα Σμύρνη

27.11.2017 18:34
Σοκάρει ο ιατροδικαστής: Πώς πέθαναν ο πατέρας και τα δύο παιδιά στη Νέα Σμύρνη - Media
 
Η τελευταία πράξη του δράματος που άρχισε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε ισόγειο διαμέρισμα της οδού Κοραή στη Νέα Σμύρνη θα παιχθεί την Τρίτη στο Κοιμητήριο της περιοχής, όπου θα γίνει η κηδεία των δύο παιδιών που έχασαν την ζωή τους στην οικογενειακή τραγωδία.
 
Υπενθυμίζεται ότι τα δύο παιδιά κι ο πατέρας έχασαν τη ζωή τους όταν ο άνδρας έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά του, θέλοντας να θέσει τέλος στη ζωή του.
 
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή ο πατέρας και τα δύο παιδιά πέθαναν από την εισπνοή καπνού λόγω της φωτιάς, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι το σώμα του πατέρα ήταν μαυρισμένο, ενώ τα παιδιά είχαν μόνο μαύρες παλάμες όταν εντοπίστηκαν πίσω από την πόρτα στο δωμάτιο.
 
Το στοιχείο αυτό σύμφωνα με εκτιμήσεις δείχνει την απεγνωσμένη προσπάθεια τους να βγουν από το δωμάτιο, κάτι που, όμως, δεν κατάφεραν, αφού η πόρτα ήταν κλειδωμένη…
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:20