search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:22
MENU CLOSE

Ανατροπή στην υπόθεση του νεκρού φοιτητή στην Κάλυμνο – Ποιο σενάριο εξετάζουν πλέον οι Αρχές

27.11.2017 18:45
Ανατροπή: Πόρισμα-σοκ για τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο - Media
 
Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του νεαρού που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο και που ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας.
 
Οι αρχές εξετάζουν ως επικρατέστερο σενάριο ο θάνατος του 21χρονου φοιτητή που βρέθηκε νεκρός το Σάββατο στην Κάλυμνο, να μην προήλθε από εγκληματική ενέργεια, αλλά από ατύχημα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, τα στελέχη του τμήματος δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας, πιστεύουν ότι ο φοιτητής στη βόλτα που είχε πάει επιχείρησε να σκαρφαλώσει σε κάποιο βράχο.
 
Φαίνεται ότι έχασε την ισορροπία του, έπεσε, έχασε τις αισθήσεις του, δεν μπόρεσε να καλέσει σε βοήθεια και ξεψύχησε αβοήθητος.
 
Όσο για το πώς εξηγούν οι αστυνομικοί την αρχική εκτίμηση ότι η σορός του άτυχου νεαρού μεταφέρθηκε, εικάζεται ότι το πτώμα μετακινήθηκε και κατέληξε στο σημείο όπου εντοπίστηκε, από το πολύ νερό που έπεσε στην περιοχή από τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν το νησί.
 
Αναμένεται πλέον με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της νεκροτομής και το πόρισμα του ιατροδικαστή για να υπάρξει ασφαλέστερο συμπέρασμα.
 
(πηγή: enikos.gr/ANT1)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15