search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:18
MENU CLOSE

Αλέξης και Πάνος: μια σχέση ζωής!

28.11.2017 06:40
4303411.jpg

 

Να ξεκινήσουμε θυμίζοντας ότι το νόμο 3978 που καταργεί τους μεσάζοντες στις αγοροπωλησίες εξοπλιστικών, τον  ψήφισε η κυβέρνηση Παπανδρέου το 2011. Όταν ψηφιζόταν, να ξαναθυμίσουμε ότι ο κ. Τσίπρας παρέα με τον κύριο Καμένο και τους Χρυσαυγίτες ήταν απασχολημένοι με τις κρεμάλες για τους προδότες.Ωραίες εποχές γεμάτες πάθος!

Γύρω από την υπόθεση για την ομιχλώδη  πώληση όπλων στην Σαουδική Αραβία παραθέτουμε απλά  αυτό που υπενθύμισε ο κ. Φίλης στην Βουλή και σε επί μέρους δηλώσεις του, δηλαδή την αμετάθετη στάση της Αριστεράς για τις βόμβες που σκοτώνουν μαζικά αμάχους και παιδιά, υπόθεση αρχής και ταμπού για την οποία έχει διανύσει εκατομμύρια μίλια  διαδηλώσεων. Θα μου πείτε ότι τα ταμπού είναι για να πέφτουν, όταν πέφτει το …παραδάκι! Σύμφωνοι!

Τι έγινε τώρα και ο κ. Τσίπρας μιλά για επωφελή  συμφωνία για την  πατρίδα, τα συμφέροντα της οποίας υπερασπίστηκε τόσο μελοδραματικά στο πρόσωπο του υπερπατριώτη συνεταίρου του κ Καμμένου; Η φτωχή πλην τίμια πατρίδα πουλά όπλα με την αγνή παρθένα ούγια της  Αριστεράς, άσχετα με μεσαζόντες και άλλες ιστορίες για αγρίους, όπλα που σκοτώνουν μαζικά αμάχους (στην Υεμένη λόγου χάρη) και μάλιστα σε συμφέρουσα τιμή;Επ’ αυτού σιγή ιχθύος από τον λαλίστατο πρωθυπουργό.

Τι σχέση έχουν με την υπόθεση της περίεργης αυτής αγοροπωλησίας όπλων (που είναι πασίγνωστο ότι δεν συναλλάσσονται και με τις διαφανέστερες των διαδικασιών) όλες αυτές οι επαναλαμβανόμενες ιστορίες, με  Μαρέβα, Ζήμενς, Κήρυκα Χανίων;  Αν υπάρχουν θέματα, να διερευνηθούν. Δεν απαντάμε σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση  με καφετιέρες και τηλεφωνικά κέντρα και κυρίως εκτός θέματος. Το θέμα μας είναι  τα όπλα, με ποιες διαδικασίες αυτά πωλούνται και για ποια χρήση. Το να υποτιμάς  κατ’ εξακολούθηση τον λαό επειδή έπιασε το κόλπο μια – δυο φορές μέσα στη σύγχυση, δεν είναι σοφό!

Τα εθνικά απόρρητα, δείγμα των οποίων ανέγνωσε δημοσίως ο βραβευμένος από την Ευρώπη των μονοπωλίων  πρωθυπουργός, υπήρξε άλλη μια συγκινητική τυπολατρική επίκληση νομιμότητας της ριζοσπαστικής κυβέρνησης, για να μην αποκαλυφθεί το σκάνδαλο και διαταραχτούν οι τίμιες και καθαρές ιδεολογικές συγκλίσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την ακροδεξιά του Καμμένου. Ωστόσο, έτσι δεν λειτουργούν οι κυβερνήσεις αλλά οι εταιρείες.

Γενικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός καλείται για δεύτερη φορά να πιάσει από τα μαλλιά τον πνιγμένο (Καμμένο). Την τρίτη δεν θα έχει μείνει τρίχα  για να γίνει τριχιά και τότε θα απολαύσουμε την άλλη πλευρά αυτής της αγνής και άδολης φιλίας!

Τέλος, προκαλεί την συμπάθειά μας  η επαναλαμβανομένη δοκιμασία που καλούνται να υποστούν  κόμμα και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπιζόμενοι τον Καμμένο.Τουλάχιστον έχουν βολικά και ακριβά στασίδια που αντέχουν τα …βάρη!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:16