search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:50
MENU CLOSE

Κλείστε τις τρύπες από καρφιά στον τοίχο σας με αυτό το πανέξυπνο κόλπο

28.11.2017 07:30
Κλείστε τις τρύπες από καρφιά στον τοίχο σας με αυτό το πανέξυπνο κόλπο - Media

 

Οι τρύπες από καρφιά είναι ένα πολύ συνηθισμένο φαινόμενο και ο κλασσικός τρόπος για να απαλλαχθείτε από αυτές, είναι να τις στοκάρετε και να βάψετε τον τοίχο από πάνω. Βέβαια αυτό δεν είναι και τόσο απλό όσο ακούγεται, καθώς η το νέο χρώμα είναι πολύ πιθανό να διαφοροποιείται χρωματικά από το παλιό και το αποτέλεσμα να μην είναι ικανοποιητικό.

Εμείς σας έχουμε μια πολύ απλή και πανέξυπνη λύση για να κλείσετε τις τρύπες από καρφιά στον τοίχο σας μια και καλή: χρησιμοποιήστε σαπούνι!

Το σαπούνι, εκτός από καθαριστικό, λειτουργεί και ως μια σκληρή πάστα που μπορεί να «στοκάρει» τον τοίχο σας. Πάρτε, λοιπόν, μια μπάρα σαπουνιού και τρίψτε το με κυκλικές κινήσεις στην τρύπα μέχρι να εξαφανιστεί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε ένα σαπούνι στο χρώμα του τοίχου σας και… τελειώσατε!

Πηγή: spirossoulis.com

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:50