search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:56
MENU CLOSE

Η «Μις Υφήλιος» στον αγώνα για την καταπολέμηση της σεξουαλικής παρενόχλησης των γυναικών

28.11.2017 07:56
Η «Μις Υφήλιος» στον αγώνα για την καταπολέμηση της σεξουαλικής παρενόχλησης των γυναικών - Media

 

Η νέα «Μις Υφήλιος» Ντέμι Λι Νελ Πίτερς λίγο μετά την στέψη της ένωσε την φωνή της με αυτή των γυναικών που μιλούν ανοιχτά για την σεξουαλική παρενόχληση.

«Αν οι γυναίκες ενώσουν τα χέρια τους και σταθούν μαζί, τίποτα δεν μπορεί να μας νικήσει», είπε η 22χρονη από τη Νότια Αφρική και προσέθεσε: «Μπορούμε να πούμε όχι σε πράγματα που δεν είναι σωστά στο χώρο εργασίας και στο σπίτι και όπου πάμε».

Οι αποκαλύψεις για τις πράξεις του Χάρβεϊ Γουάνστιν έχουν δημιουργήσει κύμα αποκαλύψεις για σεξουαλικές παρενοχλήσεις από πολιτικούς, ηθοποιούς και ισχυρούς του Χόλιγουντ.

Το ζήτημα προέκυψε στο διαγωνισμό για την «Μις Υφήλιος», όταν μία θαυμάστρια έθεσε ένα ερώτημα σχετικά με το πόσο σημαντικό είναι άνδρες και γυναίκες να εργαστούν από κοινού για την καταπολέμηση των φαινομένων σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η δεύτερη επιλαχούσα, η 21χρονη «Μις Τζαμάικα» Νταβίνα Μπένετ δήλωσε ότι η σεξουαλική παρενόχληση είναι μια μορφή κακοποίησης και ότι κανενός είδους κακοποίηση δεν πρέπει να γίνεται ανεκτό είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:56