search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:53
MENU CLOSE

«Για μια γυναίκα» Τραγούδια του Μεσοπολέμου στον Παρνασσό

28.11.2017 08:21
«Για μια γυναίκα» Τραγούδια του Μεσοπολέμου στον Παρνασσό - Media

 

Μετά από την τεράστια επιτυχία και την sold out παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η συναυλία «Για μια γυναίκα» Τραγούδια του Μεσοπολέμου παρουσιάζεται  την Κυριακή 17 και την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός.

Με τον Δαυίδ Ναχμία να αναβιώνει τους μουσικούς θησαυρούς της εποχής εκείνης και τη Χρυσούλα Στεφανάκη να απογειώνει τις μελωδίες με την αισθαντική φωνή της, το κοινό αναμένεται να ζήσει μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία, απολαμβάνοντας μια σειρά από υπέροχα, γνωστά και άγνωστα τραγούδια.

Στη βραδιά θα ακουστούν, επίσης, ο Κώστας Γιαννίδης, η Σοφία Βέμπο, ο Μιχάλης Σουγιούλ, ο Αλέκος Σακελλάριος, ο Αττίκ, ο Νίκος Γούναρης, η Δανάη και η Στέλλα Γκρέκα.

Δύο εορταστικές συναυλίες στην καρδιά των Χριστουγέννων που θα δώσουν την ευκαιρία στους μεγαλύτερους να θυμηθούν και στους νεότερους να μάθουν σημαντικά κομμάτια της μουσικής μας ιστορίας από μια όμορφη εποχή ενός καλοπροαίρετου κόσμου που δυστυχώς φεύγει για πάντα…

Η  “ασπρόμαυρη” σκηνοθεσία της μουσικής συναυλίας «Για μια γυναίκα» Τραγούδια του Μεσοπολέμου -αν μη τι άλλο-  αναβιώνει τη γνήσια ατμόσφαιρα εκείνων των αξέχαστων παραστάσεων, που ψυχαγωγούσαν το κοινό, ικανοποιώντας και τις πιο υψηλές αισθητικές απαιτήσεις…

 

Χρυσούλα Στεφανάκη || τραγούδι
Δαυίδ Ναχμίας || πιάνο
 

Info:

17,  27/12 2017

Ώρα: 20.00

Τιμές εισιτηρίων: 15, 20, 25 ευρώ

 

 

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:53