01/10/2020 22:12:55

Πρωτοφανές ξέσπασμα Κατσινόπουλου στο Nomads: «Δεν υπάρχει κανένας διάλογος, οι σχέσεις τελείωσαν!» (Video)

Πρωτοφανές ξέσπασμα Κατσινόπουλου στο Nomads: «Δεν υπάρχει κανένας διάλογος, οι σχέσεις τελείωσαν!» (Video) - Media

 

Νέες κόντρες προκάλεσε η ένωση των δυο ομάδων στο Nomads. Στο επεισόδιο της Τρίτης θα παρακολουθήσουμε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα του Γιώργου Κατσινόπουλου κατά των συμπαικτών του με αφορμή το φαγητό.

Όλα ξεκινούν από τη στιγμή που ο Λευτέρης Παρασκευάς  καταλογίζει στον Γιώργο Κατσινόπουλο ότι έφαγε διπλή μερίδα από τις προμήθειες του φαγητού. Αργότερα, παρακολουθούμε το ξέσπασμα του τελευταίου κατά της Αποστολίας Ζώης, με την Δήμητρα Φραντζή και τον Γιώργο Μαυρίδη, όπως φαίνεται, να παίρνουν το μέρος του.

«Δεν μπορώ να μπω σε διάλογο με ανθρώπους που με κοροϊδεύουν κατάματα. Η Αποστολία είναι πάρα πολύ καλή σ’ αυτό που κάνει, αυτό που έκανε σήμερα το έχει κάνει πάρα πολλές φορές… Κάνει πρώτα το τσαλιμάκι της και μετά τα κάνει όπως πρέπει να τα κάνει, τα μαγειρεύει, τα ξεφουρνίζει και μετά έρχεται on camera να να σου ζητήσει συγγνώμη για να κάνουμε διάλογο… Δεν υπάρχει κανένας διάλογος, οι σχέσεις τελείωσαν, οι ομάδες έχουν χωριστεί, ο καθένας το φαγητάκι του».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.