search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:46
MENU CLOSE

Δημ. Τζανακόπουλος: Από κατήγορος κατηγορούμενος ο Κυριάκος Μητσοτάκης

28.11.2017 12:58
Τζανακόπουλος: Η συνταγή του Μητσοτάκη απέτυχε όπου εφαρμόστηκε - Media

Επίθεση στη ΝΔ αλλά και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία έκανε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή κατέρρευσε με πάταγο η γραφική σκευωρία την οποία προσπάθησε να ενορχηστρώσει η ΝΔ καθοδηγούμενη από συγκεκριμένα επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα. Ο κος Μητσοτάκης επιχείρησε να εμφανιστεί ως κατήγορος και για άλλη μια φορά κατέληξε κατηγορούμενος», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο κ. Τζανακόπουλος. 

«Χθες αποδείχτηκε, ότι η επιχειρηματολογία της ΝΔ είχε βασιστεί στις πληροφορίες που διοχέτευε στις ελληνικές αρχές ένας επίδοξος μεσάζοντας, ο μοναδικός μεσάζοντας σε αυτή την υπόθεση, ο κύριος Γιάννης Σφακιανάκης. Και όχι φυσικά η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, όπως ψευδώς ισχυρίζεται η αξιωματική αντιπολίτευση», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τέλος, ο κ. Τζανακόπουλος απευθύνει ερώτημα προς τον Πρόεδρο της ΝΔ για τις σχέσεις του με τον Τζον Σφακιανάκη. «Ο κος Μητσοτάκης προσωπικά οφείλει να απαντήσει, ποια η σχέση του κυρίου Σφακιανάκη τόσο με τον ίδιο, όσο και με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του. Αυτό είναι και το μοναδικό ερώτημα που έμεινε αναπάντητο κατά τη χθεσινή συζήτηση». 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:42