search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:10
MENU CLOSE

Τραγωδία στη Μεσόγειο: Καρχαρίες έφαγαν 31 μετανάστες

28.11.2017 13:39
«Πράσινο φως» από την Ιταλία για την αποβίβαση 110 μεταναστών και προσφύγων - Media

 

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Μεσόγειο όταν μετανάστες βρήκαν τραγικό θάνατο από καρχαρίες τη στιγμή που προσπαθούσαν να περάσουν από την Αφρική στην Ιταλία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ναυτικού της Λιβύης, 31 άνθρωποι κατασπαράχθηκαν από τα σαγόνια των σαρκοβόρων, αφού το σκάφος στο οποίο επέβαιναν αναποδογύρισε, ρίχνοντάς τους στη θάλασσα.

Διακόσιοι άνθρωποι κατάφεραν να σωθούν, ενώ αγνοούνται άλλα 40 άτομα. Ανάμεσα στους νεκρούς συγκαταλέγονται 18 γυναίκες και τρία παιδιά.

«Υπήρχαν πολλά σώματα στη θάλασσα και είδαμε τέσσερις ή πέντε καρχαρίες που κολυμπούσαν ανάμεσά τους. Όταν φέραμε τα σώματα στο σκάφος παρατηρήσαμε ότι κάποια από αυτά έχουν δαγκωθεί, ενώ δεν αποκλείεται μεταξύ των αγνοουμένων να είναι άτομα που έχουν φαγωθεί κιόλας» ανέφερε ο διοικητής.

Σύμφωνα με το ναυτικό της Λιβύης, η ακτοφυλακή πραγματοποίησε δύο επιχειρήσεις διάσωσης από την πόλη Garabulli, 40 μίλια ανατολικά της Τρίπολης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:10