search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:51
MENU CLOSE

Στην εθνική μπάσκετ η εκθαμβωτική Μαριέλλα Φασούλα – Στα βήματα του διάσημου μπαμπά της, Παναγιώτη (Photo)

28.11.2017 17:17
Στην εθνική μπάσκετ η εκθαμβωτική Μαριέλλα Φασούλα - Στα βήματα του διάσημου μπαμπά της, Παναγιώτη (Photo) - Media

 

H Μαριέλλα Φασούλα κόρη του πολύ διάσημου παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Φασούλα ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά της και έχει και αυτή μια επιτυχημένη πορεία στην καλαθοσφαίριση.

Η Μαριέλα βέβαια εκτός από καλή αθλήτρια είναι και μία πολύ όμορφη κοπέλα. Εκτός από πολύ ψηλή (έχει ύψος γύρω στο 1.90) έχει πάρει και πολλά χαρακτηριστικά από τη μητέρα της, Μάσα, και όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες της, έχει υπέροχα χείλη και μάτια αλλά και μία πολύ θηλυκή σιλουέτα.

Παίζει στην εθνική Ελλάδας και φυσικά, όπως όλα τα νέα κορίτσια, έχει λογαριασμό στο Instagram όπου και είναι πολύ δραστήρια. Συχνά ανεβάζει φωτογραφίες με τους φίλους και την οικογένειά της, αλλά και άλλες στις οποίες ποζάρει μόνη της και μάλιστα δείχνει κατά διαστήματα τις λεπτομέρειες από το μακιγιάζ, τα μαλλιά και τα ρούχα της, γεγονός που δείχνει ότι ασχολείται ιδιαίτερα με την εξωτερική της εμφάνιση.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε παρατηρήσει πολλές αθλήτριες του μπάσκετ, όμως σίγουρα, με αυτά τα χαρακτηριστικά, η Μαριέλλα είναι μία από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές.

 

 

Miss being on the floor

A post shared by Mariella Fasoula (@mariellafasoula) on Nov 15, 2017 at 5:14pm PST

Πηγή: instyle

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:50