search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:33
MENU CLOSE

Κρίσιμες ώρες στον Παναθηναϊκό – Θρίλερ με τα λεφτά που ζητάει ο Τελάντερ – Αρνήθηκε ο Δανός την πρόταση των πράσινων

28.11.2017 17:54
Κρίσιμες ώρες στον Παναθηναϊκό - Θρίλερ με τα λεφτά που ζητάει ο Τελάντερ - Αρνήθηκε ο Δανός την πρόταση των πράσινων - Media

 

Σε οριακό σημείο οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Τελάντερ. Ο Δανός αρνήθηκε την πρόταση του «τριφυλλιού» και αντιπρότεινε να του καταβληθεί η μία δόση ως τη Δευτέρα και η άλλη ως τις 20/12

Ώρα μηδέν στον Παναθηναϊκό, σχετικά με το «καυτό» θέμα του Ράσμους Τελάντερ.

Όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, ο Δανός αρνήθηκε την πρόταση των ανθρώπων του «τριφυλλιού», να αρχίσει να αποπληρώνεται το 2018 (συγκεκριμένα, τού προτάθηκαν 36 δόσεις, από τα μέσα Απριλίου), οι διαπραγματεύσεις, ωστόσο, δεν κατέληξαν σε «ναυάγιο», καθώς η πλευρά του παίκτη έκανε την εξής αντιπρόταση:

Να καταβληθεί η μία δόση ως τη Δευτέρα, δηλαδή 46.000 ευρώ, και όχι οι, συνολικά, 92.000, που του οφείλονται έως τώρα, με την προϋπόθεση η δεύτερη δόση να μπει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, προκειμένου να διευκολυνθεί η ΠΑΕ.

Όπως τόνισε η πλευρά Τελάντερ, δε, θα περιμένει μέχρι και αύριο, λίγο πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης, που είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 και αν το «τριφύλλι» αποδεχθεί την πρόταση, τότε θα αποσύρει την καταγγελία και ο Παναθηναϊκός θα γλιτώσει την αφαίρεση βαθμών!

Όπως καταλαβαίνετε, οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες…

Πηγή: Sport-fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:30