search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:29
MENU CLOSE

Δήλωση-σοκ από μεγάλη σταρ: Φταίμε και οι γυναίκες για τη σεξουαλική παρενόχληση (Photos)

28.11.2017 19:35
Δήλωση-σοκ από μεγάλη σταρ: Φταίμε και οι γυναίκες για τη σεξουαλική παρενόχληση (Photos) - Media

 

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η δήλωση μιας από τις πιο γνωστές βρετανίδες σταρ όλων των εποχών, η οποία, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση περί σεξουαλικής παρενόχλησης που υφίστανται οι γυναίκες ηθοποιοί, έριξε μέρος της ευθύνης και στο φύλο της.

Πρόκειται για την βραβευμένη με Όσκαρ και πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Murder, She Wrote»Άντζελα Λάνσμπερι, η οποία, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Guardian, ουσιαστικά υποστήριξε την άποψη ότι συχνά οι γυναίκες προκαλούν τη σεξουαλική παρενόχληση με τη συμπεριφορά και την εμφάνισή τους.

Συγκεκριμένα, η Λάνσμπερι δήλωσε ότι «υπάρχουν δύο πλευρές σε κάθε νόμισμα. Θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι οι γυναίκες, έκπαλαι, κάνουν ό,τι μπορούν για να γίνονται γοητευτικές. Και δυστυχώς, αυτό μας γύρισε μπούμερανγκ και δείτε πού βρισκόμαστε σήμερα».

Μάλιστα, συνεχίζοντας η παλαίμαχη ηθοποιός συμπλήρωσε ότι «μερικές φορές πρέπει οι γυναίκες να αναλαμβάνουμε το φταίξιμο. Ειλικρινά, το πιστεύω αυτό. Αν και είναι φρικτό να λέω ότι δεν μπορούμε να είμαστε όσο γοητευτικές θέλουμε, χωρίς να μας παρενοχλούν και να μας βιάζουν».

Όπως είναι φυσικό, το σχόλιο της Λάνσμπερι προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, με δεκάδες γυναίκες να την κατηγορούν ότι ουσιαστικά παίρνει το μέρος των ανθρώπων που κακοποιούν γυναίκες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10