search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:15
MENU CLOSE

Αρχίζουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί με 10 εκποιήσεις

29.11.2017 06:23
ΕΕΤ : Καποιες πτυχές του  νέου Πτωχευτικόυ Νόμου μας ενοχλούν  - Media

Αρχίζουν σήμερα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί με το χορό των εκποιήσεων να ανοίγει η Eurobank η οποία βγάζει στο σφυρί την περιουσία 7 οφειλετών της, ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσουν και οι άλλες τράπεζες, με την αξιοποίηση της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Συνολικά σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθούν και 177 πλειστηριασμοί σε φυσικό περιβάλλον, δηλαδή σε Ειρηνοδικεία, με επισπεύδοντες τόσο τραπεζικούς ομίλους, όσο και τρίτους (επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα).

Όπως επισημαίνουν τραπεζικές πηγές, το στοίχημα των πλειστηριασμών πρέπει να κερδηθεί μέχρι το τέλος του έτους, καθώς το ζήτημα συνδέεται με το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης, αλλά και με τους ελέγχους που διεξάγει ο εποπτικός βραχίονας της ΕΚΤ, ο SSM, στους τέσσερις συστημικούς ομίλους, ενόψει και των stress tests της ερχόμενης χρονιάς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15