search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:39
MENU CLOSE

Σάλος στο διαδίκτυο για την πρώτη «μαύρη πριγκίπισσα» της Βρετανίας (Photos)

29.11.2017 08:23
Θύελλα αντιδράσεων για τη Μέγκαν Μαρκλ - Την κατηγορούν για αντιγραφή ντοκιμαντέρ του Netflix - Media

 

Ο αρραβώνας του Βρετανού πρίγκιπα Harry και της Αμερικανίδας ηθοποιού Meghan Markle αποτελεί το κύριο θέμα συζήτησης και σχολιασμού το τελευταίο 24ωρο. Ο γάμος του πριγκιπικού ζεύγους πρόκειται να πραγματοποιηθεί την άνοιξη και πρόκειται για ένα γεγονός που συζητείται έντονα και στο διαδίκτυο. Το twitter συγκεκριμένα πήρε «φωτιά» από τον επικείμενο γάμο, σχολιάζοντας έντονα ότι σύντομα θα δουν την πρώτη «μαύρη πριγκίπισσα» του Ηνωμένου Βασιλείου.

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι η Meghan Markle είναι μιγάδα, αφού μητέρα της είναι η μαύρη Doria Radlan η οποία πήρε διαζύγιο από τον λευκό πατέρα της, τον Tom Markle το 1988. Τα σχόλια στο twitter είναι ενθουσιώδη, κυρίως από μέλη της μαύρης κοινότητας και αφροαμερικανούς με χιλιάδες μηνύματα να ανεβαίνουν στο hashtag #blackprincess.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως η Meghan δεν θα πάρει ποτέ επίσημα τον τίτλο της πριγκίπισσας, καθώς το πιθανότερο είναι να πάρει τον τίτλο της Δούκισσας του Σάσεξ, όπως και η Kate Middleton που έγινε και Δούκισσα του Κέιμπριτζ. Ωστόσο, και πάλι θα είναι η πρώτη μιγάδα που θα πάρει αυτόν τον τίτλο με τη Meghan να έχει κερδίσει, ήδη, μια θέση στη παγκόσμια ιστορία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:39