search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:01
MENU CLOSE

Μητσοτάκης από την Μάνδρα: Να πάρουν άμεσα οι πληγέντες το βοήθημα

29.11.2017 08:55
mitsotakismandra.jpg

«Χωρίς γραφειοκρατία και το συντομότερο δυνατόν να πάρουν το οικονομικό βοήθημα οι κάτοικοι της Μάνδρας που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες της 15ης Νοεμβρίου», ζήτησε από την περιοχή όπου βρέθηκε σήμερα για δεύτερη φορά μετά τις φονικές πλημμύρες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε συνάντηση με την δήμαρχο Μάνδρας Γιάννα Κριεκούκη και μετά την συνάντησή τους, έκανε δηλώσεις με τις οποίες δεσμεύτηκε προσωπικά να γίνουν τα αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή. «Από την πρώτη στιγμή είμαστε στο πλευρό της Μάνδρας που μετά από αυτή την πρωτοφανή καταστροφή, μετράει ακόμα τις πληγές της», είπε ο κύριος Μητσοτάκης και συνέχισε: «Το συντομότερο δυνατόν και χωρίς γραφειοκρατία, οι άνθρωποι που επλήγησαν να πάρουν άμεσα το βοήθημα. Και είναι προσωπική μου δέσμευση να ολοκληρωθούν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα, ως ελάχιστη ανταπόδοση σε μια περιοχή με μεγάλα προβλήματα, ώστε να μην έχουμε ποτέ ξανά να διαχειριστούμε τέτοια καταστροφή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:59