22/01/2020 17:31:43

Μητσοτάκης από την Μάνδρα: Να πάρουν άμεσα οι πληγέντες το βοήθημα

Μητσοτάκης από την Μάνδρα: Να πάρουν άμεσα οι πληγέντες το βοήθημα - Media

«Χωρίς γραφειοκρατία και το συντομότερο δυνατόν να πάρουν το οικονομικό βοήθημα οι κάτοικοι της Μάνδρας που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες της 15ης Νοεμβρίου», ζήτησε από την περιοχή όπου βρέθηκε σήμερα για δεύτερη φορά μετά τις φονικές πλημμύρες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε συνάντηση με την δήμαρχο Μάνδρας Γιάννα Κριεκούκη και μετά την συνάντησή τους, έκανε δηλώσεις με τις οποίες δεσμεύτηκε προσωπικά να γίνουν τα αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή. «Από την πρώτη στιγμή είμαστε στο πλευρό της Μάνδρας που μετά από αυτή την πρωτοφανή καταστροφή, μετράει ακόμα τις πληγές της», είπε ο κύριος Μητσοτάκης και συνέχισε: «Το συντομότερο δυνατόν και χωρίς γραφειοκρατία, οι άνθρωποι που επλήγησαν να πάρουν άμεσα το βοήθημα. Και είναι προσωπική μου δέσμευση να ολοκληρωθούν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα, ως ελάχιστη ανταπόδοση σε μια περιοχή με μεγάλα προβλήματα, ώστε να μην έχουμε ποτέ ξανά να διαχειριστούμε τέτοια καταστροφή».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.