search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:31
MENU CLOSE

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Δες που θα ρίξει βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

29.11.2017 10:17
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Δες που θα ρίξει βροχές, καταιγίδες και χαλάζι  - Media

 

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει από το βράδυ της Τετάρτης ο καιρός και από τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις. Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ, τα φαινόμενα αυτά θα επηρεάσουν από αύριο τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Μακεδονία.

Την Παρασκευή τα φαινόμενα θα επεκταθούν στη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο, στην Κεντρική Στερεά, στα δυτικά και βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας και στην υπόλοιπη Μακεδονία και Θράκη. Το Σάββατο θα επηρεαστούν κατά περιόδους τα ηπειρωτικά (κυρίως τα δυτικά και βόρεια), τα νησιά του Ιονίου και από τις βραδινές ώρες τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Την Κυριακή τα φαινόμενα θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους τις πρωινές ώρες στη Θράκη και μέχρι το βράδυ στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα είναι νότιοι τοπικά θυελλώδεις εντάσεως 7-8 μποφόρ και στο Αιγαίο πιθανόν να φτάσουν τα 9 μποφόρ. Ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη βελτίωση από Κυριακή βράδυ, όμως θα αρχίσει να υποχωρεί ο υδράργυρος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:31