search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:04
MENU CLOSE

«Μου είχαν πει ότι 35 χρονών θα πεθάνω»: Άφωνη η Καραβάτου με την εξομολόγηση του ηθοποιού (Video)

29.11.2017 14:08
Η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε για πρώτη φορά την ηλικία της! (Video) - Media

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης υποδέχθηκαν στην εκπομπή τους το πρωί της Τετάρτης έναν ηθοποιό ιδιαίτερα αγαπητό στο ελληνικό κοινό, έχοντας πρωταγωνιστήσει και σε κάποιες από τις πιο επιτυχημένες σειρές της δεκαετίας του 90.

Ο λόγος για τον Θανάση Ευθυμιάδη που μίλησε για όλους και για όλα και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και μια εμπειρία που τον είχε στιγματίσει για αρκετά χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε ότι όταν ήταν έφηβος μια τσιγγάνα του είχε πει το χέρι, λέγοντάς του ότι θα πεθάνει στα 35 του χρόνια, κάτι που μάλιστα τον είχε προβληματίσει και επηρεάσει αρκετά.

«Μου είχαν πει το χέρι. Μου είχαν πει πως θα πεθάνω 35 χρονών. Αλλά έκαναν λάθος, ευτυχώς. Επειδή είναι μικρή η γραμμή της ζωής μου. Βλέπεις μέχρι που φτάνει; Μέχρι εδώ. Η τσιγγάνα βγήκε ψεύτρα. Ήμασταν πιτσιρικάδες κάπου εκεί στην Πλάκα και ήταν μια τσιγγάνα. Δεν ήταν αξιόπιστη. Ευτυχώς. Το σκεφτόμουν μετά αυτό που μου είπε. Γι’ αυτό και μέχρι τα 35 μου ζούσα σαν τρελός. Γιατί έλεγα στα 35 θα πεθάνω, οπότε δώσ’ τα όλα!

Ήμουν μικρός και με έπιασε. Αλλά δεν φοβήθηκα γιατί ήμουν τότε 15-16 γιατί λέω εντάξει μέχρι τα 35 έχω άλλα 20 χρόνια. Στα 35 λες τώρα μπορεί να έχασε ένα χρόνο, δύο χρόνια. Στα 39 λέω λάθος έκανε, πρέπει να ψάξω να βρω να παντρευτώ, να κάνω τη ζωή μου, δεν θα πεθάνω», εξομολογήθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης που σήμερα είναι 50 ετών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:04