search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:49
MENU CLOSE

Η μεγάλη σταρ αποκαλύπτει: Γι’ αυτό χώρισα μετά από ένα χρόνο σχέσης (Photos)

29.11.2017 16:30
Η μεγάλη σταρ αποκαλύπτει: Γι

 

Αφού πρόσφατα δήλωσε ότι θα ήθελε για κάποιο διάστημα να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να αφοσιωθεί στο άρμεγμα κατσικιών, η μεγάλη σταρ ξαναχτυπά και αυτή τη φορά αποκαλύπτει το βασικό λόγο που έφθειρε την τελευταία σχέση της, η οποία κράτησε μόλις ένα χρόνο.

Ο λόγος για την Τζένιφερ Λόρενς, η οποία, ως γνωστόν, χώρισε πριν από λίγο καιρό με τον σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι, με τον οποίο είχε συνάψει σχέση λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας «Mother!», στην οποία και πρωταγωνιστούσε η ίδια μαζί με τον Χαβιέ Μπαρδέμ, τον Εντ Χάρις και τη Μισέλ Φάιφερ.

Μιλώντας στο περιοδικό Variety, η Λόρενς άφησε να εννοηθεί ότι η σχέση της με τον Αρονόφσκι υπέστη τεράστια φθορά λόγω της ίδιας της ταινίας που τους έφερε κοντά: «Το να έχεις σχέση με το σκηνοθέτη είναι διαφορετικό, καθώς είμαστε συνεχώς μαζί στην προώθηση της ταινίας» είπε η Λόρενς. «Γύριζα στο ξενοδοχείο και δεν ήθελα να μιλάω ή να σκέφτομαι για την ταινία, ενώ εκείνος ήθελε να μιλά μόνο γι’ αυτή. Το καταλαβαίνω, είναι το “μωρό” του, όμως προσπαθούσα από τη μια να τον υποστηρίζω και από την άλλη να προσπαθώ να μη σκέφτομαι για το “Mother!” έστω για ένα δευτερόλεπτο!».

Και μετά η ταινία «άνοιξε» και άρχισαν να ρέουν οι κριτικές: «Και μετά άρχισε (σ.σ. ο Αρονόφσκι) να μου διαβάζει κριτικές, κάτι που δεν ήθελα να κάνω γιατί θα περνούσα στην άμυνα επειδή αφορούσαν τον σύντροφό μου. Όταν διάβαζα μια αρνητική κριτική (σ.σ. οι περισσότερες ήταν κακές…) έμπαινα στην άμυνα, ενώ ξέρω ότι δεν χρειάζεται να υπερασπιστώ αυτό που κάναμε, το οποίο ήταν σπουδαίο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:49