search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:33
MENU CLOSE

Νέα δικαίωση από το ΣτΕ για ΑΕΚ!

29.11.2017 17:32
Νέα δικαίωση από το ΣτΕ για ΑΕΚ! - Media

 

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που ενέκρινε την επιλογή για ΜΠΕ και όχι Στρατηγική Μελέτη για την κατασκευή του γηπέδου της

To ΣτΕ δικαίωσε για άλλη μια φορά την ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου της σχετικά με την προσφυγή που είχε γίνει για το γεγονός ότι επέλεξε να προχωρήσει σε ΜΠΕ και όχι σε Στρατηγική Μελέτη. Για να καταλάβει ο κόσμος οι ιδιώτες με την προσφυγή τους στο ΣτΕ κατηγορούσαν την ΑΕΚ και την «Δικέφαλος 1924» ότι προχώρησε σε μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, ενώ όφειλε να καταθέσει στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μία ακόμα προσφυγή εναντίον του γηπέδου μας απορρίφθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Ένα ακόμα εμπόδιο ξεπεράστηκε! Με την απόφαση 3089/2017 του ΣτΕ απορρίφθηκε η προσφυγή Δημητριάδη και το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε ότι δεν είναι απαραίτητη για το έργο η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, όπως από την πρώτη στιγμή είχαμε υποστηρίξει, απορρίπτοντας τη γνωμοδότηση του περίφημου Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας (αστική μη κυβερνητική οργάνωση – εταιρεία του Αστικού Κώδικα), που είχε επιστρατεύσει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας για να αμφισβητήσει –μάταια- το κύρος της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, που οδήγησε στην έκδοση της καθόλα νόμιμης άδειας για την κατασκευή του γηπέδου μας.Μία ακόμα νίκη στη μεγάλη μάχη για να υλοποιηθεί το όνειρο του κόσμου της ομάδας μας για τη μεγάλη επιστροφή στα ιερά χώματα των προγόνων και ιδρυτών μας».

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:29