search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:11
MENU CLOSE

Η Ποντικίνα των Media γράφει…

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 1997
30-11-2017
01.12.2017 18:06
skitso_diafimisi_site.jpg
Οσμίζομαι ότι φθηνά θα τη βγάλουν τα κανάλια…
 
ΣΥΜΦΩΝΑ με τις μετρήσεις της Nielsen για την εβδομάδα από τις 20 μέχρι τις 26 Νοεμβρίου, πρώτος στον πίνακα της τηλεθέασης εμφανίζεται ο ΣΚΑΪ με 17,2%, δεύτερος ο Alpha με 16% και τρίτος ο ΑΝΤ1 με 14,5%. Με χαμηλότερα νούμερα ακολουθούν το Star με 9,7%, το Mega με 7,8%,το Ε-TV με 7,4%, η ΕΡΤ-1 με 5,4%, η ΕΡΤ-2 με 1,7% και το Μακεδονία TV με 0,6%.
 
ΜΕΙΩΣΕ τη συμμετοχή του στην Digea ο Alpha σε 10,19% από 13,3%. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το γνωστό κανάλι δεν συμμετείχε στην τελευταία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 4,9 εκατ. ευρώ, η οποία ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2017.
 
ΜΕΓΑΛΗ αναστάτωση επικρατεί στους συνταξιούχους του περιοδικού Τύπου που έμειναν εκτός ΕΔΟΕΑΠ. Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί στην έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΣΠΗΤ στις 2 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τις «Τυπολογίες».
 
Η ΠΟΙΝΗ της σύστασης επιβλήθηκε στο ΑΡΤ TV, πρώην ΤΗΛΕΑΣΤΥ, για παραβίαση της νομοθεσίας κατά τη διάρκεια του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015.  ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ της πλειοψηφίας του, το ΕΣΡ αποδέχθηκε ότι υπήρξε παραβίαση για προβολή εκπομπής «με προδημοψηφισματικό χαρακτήρα κατά την παραμονή και κατά την ημέρα του δημοψηφίσματος».
 
ΤΕΡΑΣΤΙΑ πρόστιμα για κάθε ιστοσελίδα που διαχειρίζεται δεδομένα χρηστών και δεν συμμορφώνεται στον ευρωπαϊκό κανονισμό για την κυβερνοασφάλεια ανακοίνωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς και πρόσθεσε ότι αυτό αφορά και τον δημόσιο και τον ιδιωτικό φορέα. 
 
ΤΟΝΙΣΕ μάλιστα (ο κ. Παππάς) ότι «από τις 25 Μαΐου που τίθεται σε εφαρμογή ο ευρωπαϊκός κανονισμός για την κυβερνοασφάλεια, κάθε ιστοσελίδα οφείλει να είναι σύννομη και εναρμονισμένη με το νέο πλαίσιο».
 
ΑΠΟ προχθές Τρίτη, η «Ελευθερία του Τύπου», κυκλοφορεί στην πολύ χαμηλή τιμή των 0,50 ευρώ. Να δούμε αν θα αποδώσει σε κυκλοφορία μια τέτοια τιμολογιακή πολιτική ή θα οδηγήσει σε άλλους δρόμους… 
 
ΟΛΑ αλλάζουν στο E-TV. Η Επιτροπή Ανταγωνισμού ενέκρινε την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού από την εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD. Ο νέος γενικός διευθυντής του καναλιού, Ed Hall, έστειλε επιστολή στους εργαζόμενους με την οποία και ανακοίνωσε νέα προγράμματα για την άνοιξη και έδωσε έμφαση στο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα. Όπως υποσχέθηκε, σιγά – σιγά θα διαμορφωθεί το τελικό πρόγραμμα του καναλιού.
 
Η ΕΣΗΕΑ αλλάζει τις ταυτότητες των δημοσιογράφων και αναζητά σχεδιαστή. Μάλιστα, καλεί τους ενδιαφερόμενους να αναλάβουν το έργο του σχεδιασμού να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους. Οι νέες ταυτότητες θα είναι πλαστικές και ψηφιακά τυπωμένες, κατά το πρότυπο των ταυτοτήτων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων.
 
ΕΠΙΠΛΕΟΝ η ΕΣΗΕΑ διοργανώνει σεμινάριο παροχής πρώτων βοηθειών για όλους τους δημοσιογράφους, με αφορμή το πρόσφατο τραγικό περιστατικό του τραυματισμού της δικηγόρου κατά τη διάρκεια επεισοδίων στα Εξάρχεια.
 
ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα του 3ου ορόφου της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) για δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ που καλύπτουν μαζικές εκδηλώσεις ή ρεπορτάζ σε συνθήκες επικινδυνότητας. Τίποτε τζούντο ή ζίου-ζίτσου, μήπως χρειάζονται οι ρεπόρτερ…
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59